Četvrtak, 24. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Stigao prvi trailer za megaspektal “Wonder Woman” (VIDEO)

Preuzmite sliku

Comic-Con je pravo mjesto za nove trailere, a pored onog za “Justice League” tu je i “Wonder Woman”. Gal Gadot je objavila prve detalje filma.

Film ima porijeklo u priči koja počinje sa ostvom Themyscira na kom žive samo žene i gde je rođena Diana Prince. Njen svijet se okreće za 180 stepeni kada otkrije muškarca, Steveja Trevora (Chris Pine), nasukanog na obali.

“Odrasla je u Themyscira gdje je bila veoma sigurna i zaštićena i mislila je da je znala sve što treba da se zna o svetu”, rekla je Gadot.

“Kada je napustila Themyscira i otišla u svijet muškaraca, shvatila je da ima toliko toga da nauči i toliko toga što ne razumije…”, dodala je glavna glumica, prenosi MTV.rs.

“Kao i sjajne originalne priče, ima klasičan zaplet. Počinje da ima želju da spasi svijet i radi prave stvari”, dodala je režiserka Patty Jenkins.

Jenkins je takođe dodala da je željela da uradi film “Wonder Woman” od kada je bila djevojčica i da osjeća kao da je pravi trenutak da konačno prenese priču na veliki ekran.

“Nisam zaista duhovna osoba, mnogo puta sam osjetila kako dobijam znake od univerzuma, kunem se, osjećaj je bio kao da je to priča koju moram da podijelim sa svima”, dodala je režiserka.

“Wonder Woman” stiže u bioskope u junu 2017. (N1)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: