Petak, 1. Jula 2022.
Tuzlanski.ba logo

Šta danas radi Sakis Rouvas? Iako se oduvijek priča da je gej, on je cijeli život vjeran jednoj od najljepših žena u Grčkoj

Preuzmite sliku

I danas se priča da je gej, a on je već 19 godina sa prelijepom Katiom, s kojom ima četvoro djece.

Ne postoji osoba u Evropi koja se ne sjeća grčkog predstavnika na Evroviziji 2004. godine – pjevača Sakisa Rouvasa.

Pjevač je veliku slavu stekao nakon tog legendarnog nastupa, a iako se zbog njegovog stila i ljepote pričalo da bi mogao biti gej, on je u sretnom braku sa Katiom Zygouli, nekadašnjom manekenkom, prenosi Zadovoljna.rs.

 • Sakis i Katia su se vjenčali tek 2017. poslije 14 godina veze i četvoro djece koju su dobili. Uzeli su se na Krfu, a svirao im je orkestar od 30 članova.

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas)

  Rouvas je inače rođen na Krfu, odrastao je u siromaštvu i već sa pet godina je morao da vodi računa o svojoj mlađoj braći. Dok je bio tinejdžer radio je na gradilištu, ali i kao konobar i auto-mehaničar. Krajem osamdesetih ga je u jednom hotelu u kom je nastupao primijetio njegov budući menadžer Elias Psinakis.

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas)

  Danas on se ne bavi isključivo pjevanjem. Osim toga što je bio u žiriju grčkog „X Factora“, malo je i glumio, a otvorio je i suši restoran i nekada vrlo poznat klub koji je pre 12 godina izgorio u požaru. Šteta je procijenjena na četiri miliona eura, a policija je sumnjala da je požar podmetnut, i da iza svega stoje vlasnici konkurentskih noćnih klubova.

 • Poslije renoviranja, klub je nastavio sa radom, a Rouvas je paralelno sa tim i vlasnik producentske kuće. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

     
  Ključne riječi: ,