Ponedjeljak, 5. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Srpska influenserka na Instagramu objavila: Zet mi je pretukao sestru i bebu, a njegov otac je ponosan

Preuzmite sliku

TikTokerka iz Srbije, Una Kablar je objavila snimak povreda koje njena sestra ima po glavi i licu, te navela kako joj ih je nanio njen suprug u njihovom porodičnom stanu u Rakovici. Kako je tiktokerka tvrdila on je njenu sestru tukao, a kada se onesvijestila lupao joj je glavu o pločice.

Ona je objavila i da je Sarin muž poslije napada ženu i njihovu dvomjesečnu bebu odvezao na Vojnomedicinsku akademiju, gdje su došle i njihove porodice. Sada se za medije oglasila Sara koja je ispričala detalje jezivog događaja, a zatim poručila i da njihova dvomjesečna beba ima modrice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Una Kablar (@uki_q)

Ona također navodi kako je muž njenu sestru odvezao do hitne i pobjegao dok mu nisu stigli otac i brat, a opisala je i susret svoje porodice sa njima prilikom čega navodi njihovo izrazito objesno ponašanje.”Došli su smijajući nam se pred policijom uz dobacivanja oca da je ponosan na svog sina i kako će tek da bude. Nakon što smo rekli da ćemo sve objaviti, njegov tatica Saša Hadžić je počeo prijetiti uz riječi da “i za to ima lijeka” jer misli da novcem može sve da riješiti. U najboljem slučaju bit će kažnjen samo zabranom prilaska iako je noćas pretukao moju sestru gotovo nasmrt i još uvijek ne znamo sve posljedice povreda”, napisala je ona.

Objavila je i videosnimak na kojem se čuje da otac napadača pred policijom govori da je ponosan na sina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Una Kablar (@uki_q)

“Muž me je pretukao zbog svađe koja je, kao i svakog puta, izbila oko njegove mame. Njegova mama se miješala u naš odnos, nagovarala ga je često protiv mene i moje mame, prečudno se ponašala prema njemu. Svađali smo se danima, a sinoć mi je lupao glavom o pločice”, rekla je Sara za “Kurir” i dodala da se suprug, sa kojim je u braku od februara ove godine, tu nije zaustavio: “Najmanje 15 puta me je udario šakama u glavu dok se nisam onesvijestila”.

Ona objašnjava da se ovako nešto nikada nije dogodilo.

“Dešavalo se da me tokom svađe ponekad gurne, ali nikada nisam imala nikakve povrede. Uzrok naših svađa je uvijek bila njegova mama. Njega je mama često savjetovala kako da se ponaša prema meni, kao da joj je smetalo što ima ženu i dijete. On je sinoć tokom naše svađe počeo da vrijeđa moju porodicu, pa sam mu uzvratila i prokomentarisala nešto o njegovoj mami. Počeo je da me juri, davi po stanu, a onda me je bacio na pločice i udarao mi glavom o iste”.

Sara je tokom noći na VMA prošla kroz niz pregleda, a urađen joj je i skener.

“Naša beba takođe ima modrice, a nikada nisam ni posumnjala da bi mogao da joj naudi. Mislim da su te modrice nastale dan ranije, dok ju je ljuljao jer je mnogo plakala i bila nervozna. Damjan je takođe bio nervozan i dok ju je ljuljao ona je nekoliko puta jače zaplakala. Tada mi ništa nije bilo sumnjivo, jer beba često zbog grčeva zaplače, ali sada sumnjam da joj je stezao guzu. Imala je povrede, guza je bila crna”, ispričala je Sara koja je dodala da je poslije incidenta niko od porodice supruga nije kontaktirao.

“Oni su došli ispred bolnice i branili su sina, njegova majka je ponavljala: ‘Moj sin to nikada ne bi uradio’. Vikala je na moju majku, zvala ju je čak telefonom i ponavljala da njen sin to ne bi uradio”, ispričala je Sara.

Njen suprug je uhapšen i izrečena mu je hitna mjera zabrane.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje