Četvrtak, 9. Jula 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Šok za fanove: Stoka objavio kako se povlači iz repa (VIDEO)

Poznati hrvatski reper Marin Ivanović Stoka objavio je na svom Facebook profilu novogodišnju objavu koja je neugodno iznenadila njegove brojne fanove. Naime, napisao je kako se povlači iz repa i u roku od sedam dana gasi svoje profile.

Poštovana publiko, unaprijed se ispričavam zbog ove objave koja slijedi, ali teška srca moram Vam priopćiti da se i ja nažalost povlačim iz repa. Jedina stvar koju sam u svom životu radio sa sto posto svojega srca i užitka je upravo taj rep za kojeg sam svih ovih godina od početka živio“, napisao je reper, a objava je odmah pokrenula brojne komentare i reakcije fanova.

“Nemoj se predat! Jer ako se svi predaju-sta ce ostati??“, napisao je jedan fan na Facebooku.

U nastavku poruke stoji: “Došla su druga vremena i puno je više onih koji pljuju po onom šta radimo iz čiste dosade, a vrlo je malo onih koji su ostali vjerni i odani našoj glazbi na način na koji smo ju mi živili, voljeli i radili. Dragi moji, u roku od 7 dana, gasim svoje profile, te ostaje jedino marin ivanovic – stoka youtube kanal, na kojem ćete se moci podsjetiti kako su to radili i živili stariji koji su to i započeli. Došlo je vrijeme da mikrofon prepustim nekoj novoj generaciji, nadam se da ćete u budućnosti u novim izvođačima moći užvati na isti onaj način, kao što je nekoličina vas uživala u mojoj glazbi, na čemu Vam od srca zahvaljujem“. S poštovanjem, Marin Ivanović Stoka

I za kraj, da nebi rekli da odlazim bez stila, za ulaz u 2015 poklanjam Vam moj omiljeni do sada nikad viđeni “Spremni za rat” video. Voli Vas 100ka”.

Da li se radi o povlačenju ili ipak o nekakvom novom projektu, vidjet cemo s vremenom, no reper je u svakom slučaju objavom pokrenuo lavinu reakcija. (n1info.com)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje