Subota, 2. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Snimak susreta Tysona i Hasbulle izazvao brojne reakcije: “Mike misli da je on dijete”

Preuzmite sliku

Snimak je izazvao brojne reakcije širom društvenih mreža, a posebno na Twitteru

Legendarni bokser Mike Tyson je podigao 20-godišnju internet senzaciju, Rusa Hasbullu Magomedova i pokušao ga ugristi za uho, a snimak je izazvao brojne reakcije širom društvenih mreža.

Naime, dok se ikonu boksa ne treba posebno predstavljati, Hasbulla je novije lice na “sceni”, a proslavio se zbog rijetkog genetskog poremećaja radi kojeg s 20 godina još uvijek zvuči i izgleda kao dijete. Na kratkom snimku objavljenom na Twitteru gledatelji su svjedočili simpatičnom obračunu Tysona i Hasbulle koji su glumili da su usred bokserskog meča, dok Mike nije dignuo malenog Hasbullu poput bebe i htio ga “gricnuti” za uho, baš kako to roditelji rade djeci.

Vrlo vjerovatno, uzbuđeni Tyson nije pomislio da usprkos građi djeteta, popularni borac Hasbulla nije predškolarac već čovjek u svojim dvadesetima.

– Plačem od smijeha. Mike cijelo vrijeme misli da je Hasbulla dijete, a ne 20-godišnjak – napisao je jedan twitteraš.

– Dobro, ko će reći Tysonu istinu? – stoji u jednom od popularnijih komentara ispod videa.

Tyson je samo jedna od zvijezda koju je Hasbulla upoznao, a družio se i s Khabibom Nurmagomedovom, UFC-ovom megazvijezdom. Na Instagramu Hasbullu prati 7.7 miliona ljudi, svijetom putuje u privatnim avionima i automobilima, a brojne svjetski-poznate kompanije i brendovi ga sponzorišu. Prošle godine je potpisao i višemilionski ugovor s UFC-om, što otvara novo poglavlje u avanturama ovog mnogima dragog Rusa. (Jutarnji.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje