Subota, 4. Jula 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Slavne žene koje su javno priznale da žale zbog povećanja grudi (FOTO)

Nekada su poznate dame skrivale svoje estetske korekcije kao zmija noge, ali danas mnoge otvoreno govore o svim promjenama koje su napravile na tijelu. Uz operaciju nosa, povećanje grudi jedna je od najčešćih korekcija u svijetu zabavne industrije. Ima slavnih žena koje su itekako zadovoljne korekcijom grudi, ali neke su ipak požalile odluku da stave implantate i naposljetku ih izvadile.

1. Melissa Gilbert

Odluku da izvadi implantate američka glumica nazvala je jednom od najpametnijih stvari koje je ikad napravila. Melissa je odrastala pod svijetlima reflektora i priznala da je od najranijih tinejdžerskih dana slušala prigovore na veličinu svojih grudi. U zadnjim sezonama popularne serije “Little House On The Prarie” na zahtjev produkcije morala je nositi podstavljene grudnjake. Priznala je i da su neki njeni ljubavni partneri kritikovali izgled njenih grudi pa je i to bio jedan od razloga zbog kojih se odlučila na povećanje grudi. Implantate je naposljetku odlučila izvaditi 2015. godine nakon što je, prema vlastitom priznanju, shvatila da želi starjeti graciozno i primjereno. Njezinu odluku podržao je i suprug Timothy Busifield. Zahvaljujući njemu pronašla sam hrabrost da budem ono što jesam. Razmišljala sam o tome što će se dogoditi kada uđem u osamdesete i moram ići na operaciju kuka, a usput moram promijeniti i implantate. To bi bilo neizbježno, oni imaju svoj rok trajanja. Zato sam ih željela izvaditi, kazala je.

 • 2. Stevie Nicks

  Legendarna američka glazbenica i pjevačica grupe Fleetwood Mac povećala je grudi 1976. godine. Početkom 90-ih počela je sumnjati u to da upravo zbog implantata ima zdravstvenih problema, ali nekoliko plastičnih hirurga savjetovalo joj je da ih ne vadi jer se radi o za nju nepotrebnoj i bolnoj operaciji. Nije ih poslušala i 1994. godine odlučila je otići pod nož. Ispostavilo se da implantati više nisu ni valjali, kazala je muzičarka 1998. godine magazinu People.

 • 3. Pamela Anderson

  Kada su je u jednom intervjuu pitali zbog koje kozmetičke promjene najviše žali, Pamela Anderson samo je pogledala prema svojim grudima i zakolutala očima. Slavna Kanađanka, najpoznatija po ulozi spasiteljice C.J. Parker u seriji “Spasilačka služba”, povećala je grudi na početku karijere. Zbog putene figure u 90-ima su je svrstavali na liste najprivlačnijih žena na svijetu i mnogi su bili iznenađeni kada se 1999. godine odlučila na vađenje implantata. To je nešto što sam dugo željela napraviti i jako sam sretna zbog te odluke, kratko je obrazložila taj potez.

 • 4. Victoria Beckham 

  Baš kao i Pamela Anderson, britanska dizajnerica i bivša pjevačica Victoria Beckham najviše žali zbog operacije grudi. Povećanje je prvi put komentirala 2014. godine u intervjuu za magazin Allure. Više ih nemam, kazala je kada su joj novinari pokazali stariju fotografiju na kojoj ima vidno veći dekolte. U pismu za magazin Vogue koji je uputila 16-godišnjoj verziji sebe same, napisala je slijedeće: Ovo bih ti vjerovatno trebala reći – ne zezaj se sa svojim grudima. Sve te godine poricala sam operaciju, a to je bilo glupo. Znak nesigurnosti. Samo slavi ono što imaš.

 • 5. Heather Morris

  Zvijezda serije “Glee” povećala je grudi 2011. godine, ali nedugo nakon toga odlučila se na vađenje implantata. Kad sam bila mlađa, mislila sam da ih želim. Sada znam da nije tako. Bilo mi je teško ostati aktivna s implantatima jer su mi grudi stalno bile osjetljive. Jako su boljele, a ja to nisam željela trpiti i zato su implantati morali van, kazala je Heather. (zadovoljna.hr)

 • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,