Srijeda, 4. Avgusta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Slavna voditeljica sve šokirala nogama, zelene joj i natekle…

Preuzmite sliku

Američku televizijsku voditeljicu Wendy Williams (56), koju je još 2008. proslavio ‘The Wendy Williams Show’, fotoreporteri su ulovili ove sedmice kada je išla prema svom studiju u New Yorku.

Oslanjala se na vozača, a svima je pogled ‘padao’ na njezine noge. Hodala je u udobnim papučama sa šljokicama koje su dodatno privukle pozornost.

Slavna voditeljica boluje od limfedema, a otečena stopala su joj zapravo ‘pozelenjela’ od progresivnog oticanja međustaničnog tkiva. Teško stanje u kojem se nalazi Wendy karakterizira oticanje jednog ili više ekstremiteta prilikom kojeg se u međustaničnim prostorima nagomilava limfa koja ne otiče ni limfnom ni venskom cirkulacijom.

  • Wendy je nedavno u emisiji ‘The Wendy Williams Show’ otkrila kako je tokom karantina za vrijeme pandemije korone izgubila 11 kilograma.

    – Jednostavno, hrana mi se počela gaditi. Nije namjerno – rekla je u epizodi. Voditeljica u javnosti najčešće nosi duge haljine i visoke cipele kako bi prekrila noge, a u januaru je potvrdila da se razvodi od televizijskog producenta Kevina Huntera, što je dodatno poljuljalo. (24sata.hr)

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,