Utorak, 21. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Slavna pjevačica o najbolnijim životnim trenucima: “Imala sam nekoliko spontanih pobačaja”

Preuzmite sliku

U intervjuu za USA Today prvi put je govorila o najbolnijim trenucima svog života. 

Naime, američka pjevačica Pink sve je šokirala priznanjem kako je imala spontani pobačaj. Tačnije, čak nekoliko njih. Danas je ona majka sedmogodišnje Willow Sage Hart i dvogodišnjeg Jamesona Moona Harta, a sada je prvi put progovorila o ovoj bolnoj temi.

Kako je otkrila, prvi spontani pobačaj je imala sa samo 17 godina te ih je nakon toga uslijedilo još nekoliko. Iako su mnogi primijetili kako je prvi put ostala trudna poprilično rano, Pink je uvjerena kako je itekako bila spremna biti majka tinejdžerica, a o svom iskustvu je progovorila i u tekstovima na svom albumu “Hurts 2B Human”, prenosi index.hr.

“Uvijek sam imala ovo vrlo grubo, vrlo snažno tijelo gimnastičara, ali zapravo sam sa 17 godina doživjela pobačaj. Ja sam htjela imati to dijete, ali kad se to dogodi ženi ili mladoj djevojci, osjećate se kao da vas tijelo mrzi i kao da je vaše tijelo slomljeno”, ispričala je.

Objasnila je i kako smatra da je vrlo važno javno govoriti o ovakvim temama, a iako joj je još uvijek teško prisjećati se tih teških trenutaka, danas je zahvalna na svojih dvoje djece i maksimalno uživa u vremenu koje provodi s njima. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,