Nedjelja, 26. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Skupi razlog: Kidman je otkrila zašto je pljeskala ‘kao tuljan’ (VIDEO)

Preuzmite sliku

Snimka na kojoj australska glumica na dodjeli Oscara plješće ‘poput tuljana’ postala je hit na internetu. Kidman je sada odlučila objasniti što se tačno dogodilo.

Nicole Kidman (49) postala je ‘viralni hit’ nakon što ju je kamera ‘uhvatila’ kako plješće na dodjeli Oscara. Snimka je nasmijala mnoge, ali i izazvala čuđenje. Nikome, naime, nije bilo jasno zašto glumica plješće, rekli su, poput tuljana.

Australka je otkrila kako je svjesna popularnosti te snimke te je odlučila objasniti što se točno dogodilo. U razgovor s voditeljem radijske postaje KISS FM, Kidman je otkrila da je ruke tako neobično držala zbog skupocjenog prstena.

– Bilo je jako nezgrapno. Htjela sam pljeskati. Da nisam pljeskala, svi bi se pitali zašto ne plješćem. Odlučila sam zapljeskati ali je bilo jako teško jer sam imala veliki prsten koji nije moj i bio je prekrasan i jako sam se bojala da ga ne oštetim – rekla je Kidman te pohvalila voditelja koji je prvi predstavio svoju ‘teoriju’ da je glumica tako bizarno pljesaka zbog nakita.

– Zar se ljudi ne mogu baviti važnijim stvarima od tuljanskog pljeskanja – pitala se Australka koja je na dodjeli Oscara nosila Harry Winston prsten s 119 karatnim draguljima. (24sata.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,