Četvrtak, 29. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Skandalozne tvrdnje i dosad neviđeni snimci: Princeza Diana četiri puta je pokušala oduzeti sebi život

Preuzmite sliku

Posljednjih godina Netflix potpisuje neke od najkvalitetnijih serija i dokumentaraca na tržištu. Hoće li takav biti i onaj o princezi Diani? Snima se kontraverzni materijal pod radnim nazivom: “Being Me: Diana”, piše Gloria.

Princ William i njegov brat Harry suočit će se uskoro s novom mukom. Naime, na Netflixu izlazi dokumentarac koji prati životne turbulencije njihove prerano preminule majke, princeze Diane. Između ostalog, dokumentarac iznosi skandaloznu tvrdu da je sebi princeza pokušala oduzeti život – četiri puta.

Nesretno djetinjstvo, loš brak, poremećaji…

Dokumentarac radnog naziva “Being Me: Diana” planira se prikazivati u četiri nastavka, a pratit će borbu princeze za njeno narušeno mentalno zdravlje, poremećaje u prehrani, nesretan brak s princom Charlesom i bolno, nesretno djetinjstvo.

  • Veliki projekat počeo se snimati, no navodno nije do kraja sve definisano sa Netflixom.

    U nezahvalnoj su situaciji, budući da je Netflix već sarađivao s princom Harryjem, a usto on i supruga Meghan i trenutno vode pregovore sa streaming servisom vezano uz buduće projekte. Hoće li kontroverzni dokumentarac narušiti odnose i moguće pregovore? Pitanje je to koje vjerovatno lomi i Netflixove producente.

    Dokumentarac koji se priprema navodno će prikazati dosad neviđeni snimci princeze Diane u periodu od 1990. – 1992. godine, a pratit će njenu unutrašnju borbu uoči odluke da se razvede od princa Charlesa. Ni kraljevska porodica ni porodica princeze Diane neće sudjelovati u dokumentarcu, odbili su išta govoriti i snimati. (Tuzlanski.ba)

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje