Utorak, 28. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Sjećate li se Susan Boyle? Nakon kratke slave se povukla iz javnosti…

Preuzmite sliku

Nakon takmičenja je, pak, Susan objavila nekoliko studijskih albuma pa se potpuno povukla iz javnog života. Živi u skromnoj kući u Škotskoj, koja joj je bila dom i prije nego se proslavila u talent showu.

Susan Boyle (59) osvojila je svijet pojavljivanjem u muzičkom showu ‘Britain's Got Talent’. Tokom karijere zaradila je vrtoglavih 18 miliona eura, a danas se drži podalje od očiju javnosti, prenosi 24sata.hr.

Susan je htjela cijelom svijetu pokazati svoj muzički talent. U ‘Britain's Got Talent’ izazvala je divljenjem publike, ali i žirija pjevanjem pjesme ‘I Dreamed A Dream’.

  • No uspjeh koji je ostvarila nije joj donio zadovoljstvo. Profesionalci su je pretvorili u zvijezdu – šminkali su je i osmišljavali joj stajlinge. Tako je domaćica postala nešto što nikako nije željela biti.

    Nakon što nije pobijedila u showu, Susan je doživjela živčani slom i jedno vrijeme boravila je u bolnici. To je takmičenje jako uticalo na njezino psihičko zdravlje. Tome nije ni pomoglo ni što su britanski tabloidi kopali po njenom privatnom životu i javno objavili kako je Susan bila žrtva maltretiranja u školi, da je imala poteškoća s učenjem i da je bila nevina.

  • Nakon takmičenja je, pak, Susan objavila nekoliko studijskih albuma pa se potpuno povukla iz javnosti. Živi u skromnoj kući u Škotskoj, koja joj je bila dom i prije nego se proslavila u talent showu. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,