Petak, 23. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Sinan Sakić uhapšen na graničnom prelazu s BiH, heroin krio u gaćama (VIDEO)

Preuzmite sliku

Sudeći prema fotografijama na FB stranici diskoteke u Srebreniku u kojoj je Sinan Sakić nastupio sinoć, hapšenje nije narušilo atmosferu.

Granična policija MUP Srbije, na graničnom prelazu Trbušnica, prema BiH, prilikom detaljne kontrole pronašla je kod poznatog pjevača Sinana Sakića (58) 2,3 grama heroina koji je sakrio u donji veš, potvrđeno  je za ‘Večernje novosti’ u policiji.

Sa njim u kolima bio je i Elvis R(36) kod koga je pronađena manja količina marihuane. On je pokušao da je odbaci od sebe, ali su policajci, koji su ga kontrolisali bili brži, i sve su valjano kriminalistički registrovali.

 • srebrenik-koncert-sinan
 • Zbog droge, ali i zato što se na vozilu kojim su krenuli u BiH, iz Srbije, nisu slagali brojevi sa onima iz saobraćajne dozvole, Sinan i Elvis su privedeni u policiju, a potom su saslušani u Tužilaštvu. S obzirom, kako saznajemo, da je u pitanju manja količina droge, predmet će biti sproveden u redovnoj proceduri, pa je ocijenjeno da nema razloga da im se određuje ni policijsko zadržavanje ni pritvor.

  Automobil kojim su krenuli preko Drine biće upućen na veštačenje. Navodno, prilikom saslušanja Sinan Sakić je rekao da ide na koncert u Bosnu, a da je “droga za te potrebe”.

  Samo koji dan ranije pjevač je bio gost na velikom koncertu Dragana Kojića Kebe u Loznici, ali je publika uočila da je jedva izdržao da pjeva, pa ga je Keba, jedan od najomiljenijih Lozničana u poslednjih pola vijeka, “pokrivao” svojim glasom i uopšte egzibizijama na sceni.

  Sudeći prema fotografijama na FB stranici diskoteke u Srebreniku u kojoj je Sinan Sakić nastupio sinoć, hapšenje nije narušilo atmosferu.

  Atmosfera sa sinoć održanog koncerta u Srebreniku:

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,