Reper Puff Daddy uhapšen je prošle nedelje zbog optužbi za reketiranje i trgovinu ljudima u svojstvu seksualne eksploatacije.

Šokantni 'Daddyjevi snimci': Reper drogirao žrtve i prisiljavao na odnose
Foto: Instagram | Puff Daddy

Detalji optužnice su nedavno objavljeni u javnosti, a u kojima stoji da su pronađene prostorije koje su Daddyju služile za podvođenje, a koje su bile prepune seksualne opreme i kamera, kojima su i snimanje takozvane "Daddyjeve trake".

Takođe, u optužnici se navodi i da su u pomenutim prostorijama često bile organizovane višednevne orgije, kao i da su žrtve često bile nadrogirane i prisiljene na seksualne odnose. Zahvaljujući pomenutim kamerama Daddy je imao priliku da i sa telefona redovno gleda sve što se događa u ovim sobama.

"Rezervisali su hotelske sobe i opskrbili ih zalihama, uključujući drogu, bebi ulje, lubrikante, rezervnu posteljinu i rasvjetu", rekao je državni tužilac Damian Williams.

Osim toga, sumnja se i da je ovakve video snimke namjerno čuvao kako bi mogao da mu posluže za ucjene i njima obezbjedi poslušnost i šutnju žrtava, uz to je žrtvama "nabavljao i distribuirao narkotike, kontrolisao njihove karijere, koristio njegovu finansijsku podršku i pretnje da će iste prekinuti, uz zastrašivanje i nasilje".

Kao jedan od načina da ih prisili na seksualne odnose, Daddy je koristio i vatreno oružje, pa su sada iz njegove kuće zaplenjene i tri puške AR-15.

Nakon toga počele su da se pojavljuju brojne spekulacije o tome ko je sve prisustvovao ovakvim žurkama i ko je posećivao Daddyjeve sobe. Među poznatim imenima, već se izdvaja najbolji strelac u istoriji NBA lige Lebron James, a spekuliše se i da su tu bili i Justin Bieber, kao i glumac Ashton Kutcher.

Biebera je razotkrila Khloe Kardashian, koja je u jednoj epizodi njihovog porodičnog šou programa još davne 2014. godine govorila o tajnama noćnih izlazaka. Kako je tada rekla, na jednoj žurci se našla sa Daddyjem, a tu je bio i tada 20-godišnji Justin Bieber.

S druge strane, Ashton Kutcher je 2019. godine u jednom intervju kroz smijeh otkrio da je prisustvovao Daddyjevim žurkama, ali nije želio da otkriva detalje, te ga sada korisnici društvenih mreža napadaju, očekujući da otkrije šta se događalo.

Zbog brojnih zlodela za koja se tereti, Daddyja upoređuju sa Jeffreya Epsteina, koji je 2019. godine uhapšen zbog podvođenja maloljetnica, ali je umro u zatvoru nedočekavši suđenje.

Međutim, reper i dalje odbacuje sve optužbe koje "uključuju u nezakonite radnje nasilja, uključujući seksualno nasilje, seksualnu trgovinu, prinudni rad međudržavni prevoz u svrhu prostitucije."