Priča za koju ne biste saznali da Paul Walker nije poginuo
Foto: Tuzlanski.ba

Naime, glumac je još 2004. oko Božića ušao u draguljarnicu u kojoj je radila, a Irene će taj dan zauvijek pamtiti. Ne zbog toga što je upoznala Walkera već zbog onog što je glumac učinio.

PAul-Walker

Walker je bio u prodavnici kada je mladi par ušao tražeći zaručnički prsten. Kyle Upham baš vratio s prve misije u Iraku i kupovao novi prsten za svoju zaručnicu kojoj je za oko zapeo dijamantni prsten koji je stajao 9000 dolara. Nažalost, nisu ga mogli priuštiti.

U tom je trenutku, Walker došao do Irene i rekao joj: "Stavite to na moj račun". Nakon što je Walker izašao, vlasnik je nazvao par i rekao im da se vrate po prsten.

Iako je Irene obećala da nikada neće otkriti identitet kupca, nakon Walkerove smrti, zaključila je da je vrijeme da svijet dozna njegovo dobro djelo. Kristen i Kyle Upham takođe su se javili nakon što je priča postala viralni hit i dospjela u medije.

"Primijetila sam da je još neko u prodavnici, ali nisam o tome previše razmišljala. Tada smo shvatili da je to Walker. Malo smo ćaskali, a Kyle je spomenuo da se upravo vratio iz Iraka. Sjećam se izraza na Walkerovu licu. Transformirao se", rekla je Kristen za CBS.

Kada su se vratili po prsten, htjeli su saznati ko ga je platio, ali vlasnik im nije želio otkriti. Par tvrdi da su oduvijek sumnjali da je riječ o Walkeru, ali nikada nisu bili sigurni. Sve dok Irene nije priču objavila na Facebooku. (Index.hr)