Ilda Humić otvorila radnju u BCC-u u Tuzli: Od djevojčice koja se fotkala ispred oronule vikendice do malog biznismena
Foto: Tuzlanski.ba

Najpoznatija bh influenserica i vlasnica brenda HI by Ilda, Ilda Humić otvorila je danas svoju radnju u Bingo City Centru u Tuzli. 

Dugo je Ilda govorila svojim pratiteljkama o ovom poslovnom potezu, a jutros ih je obradovala viješću da je radnja otvorena. Svoje osjećaje uz fotografije podijelila je i na Instagram profilu.

''2009. tad djevojčurak, počne se fotkat ispred oronule vikendice u nadi da postane bosanska Chiara Ferragni, pa estetične ulice Milana poistovjeti sa kalesijskim drumovima i ne znavši kako okrutan svijet može biti, sa entuzijazmom i vjerom u sebe nastavi fotkati i slagati outfite godinama poslije. Ljubav prema modi donese i posao, iskustvo, prijateljstva i na kraju ostvarenje najluđeg sna nekoga ko dolazi bez ikakvog backgrounda i iz mjesta gdje izgleda nemoguće uspjeti. Deluzivna ili ipak uporna? Šta god li je posrijedi, danas svjedočimo činjenici da možeš, od radnika u centru doći do malog biznismena samo ako dovoljno vjeruješ. Vjeruješ u sebe, u dobro u ljudima iako je nekada jako teško, vjeruješ da se dobro dobrim vraća i vjeruješ da nikad ali baš nikad ne smiješ odustati. Ponoviti ću šta sam jučer rekla: Ti biraš. Da li ćeš svoju energiju usmjeriti ka svojim snovima ili ka traženju opravdanja i krivljenju drugih za tvoje neuspjehe, na tebi je. Nemoj da ti nisam rekla'', iskrena je Ilda.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ilda Humic (@ilda_humic)

Uslijedili su brojni komentari na njenu objavu.

''Kako je divno kada mali postanu veliki,a ostanu mali...mali u smislu ostanu čovjek..nek vam je sa srećom''; ''To je put o kojem se ima šta pričati. Da je sve "glatko" ne bi bilo zanimljivo''; ''Ti si uzor kako neko treba da bude prizemljen i kada nema ništa i sada kada imas SVE. Od srca ti želim da ti se sve zelje ostvare, svoj posao prosiris i na EU'', pisali su pratitelji.

Inače, Ildu na Instagramu prati više od 300 hiljada osoba.