Subota, 18. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Show Ellen DeGeneres je pod internom istragom zbog optužbi za toksično radno okruženje

Preuzmite sliku

Proslavljena televizijska voditeljica Ellen DeGeneres (62) u posljednje je vrijeme na društvenim mrežama česta meta napada, a veliki dio korisnika koji joj zamjeraju neke postupke, tvrde kako su je ranije obožavali.

Nakon brojnih istupa njezinih bivših kolega s posla, njezin planetarno popularni show trenutačno je pod internom istragom.

Puno se prašine posljednjih mjeseci podiglo oko serije optužbi na račun voditeljice od strane njezinih nekadašnjih kolega i zaposlenika. Nekolicina njih objavila je svoja iskustva s Ellen, a DeGeneres, ako je vjerovati tim navodima, ne mari pretjerano za dobar odnos s bilo kime ko nije na njezinoj poziciji moći.

  • Zaposlenike je navodno tretirala loše i ponižavala, a pojedini među njima naveli su u pritužbama kako je Ellen dijelila otkaze šakom i kapom te za opravdane izostanke poput bolesti ili odlaska na sahranuWarnerMedia stoga će provesti internu istragu emisije ‘The Ellen DeGeneres Show’, najavili su rukovoditelji.

    – Takve situacije s Ellen se uvijek događaju tek kada se kamere ugase. Ona se prikazuje potpuno drugačijom osobom. Uvijek je topla, draga i pristupačna, ali u stvarnosti je grozna osoba – kazao je jedan zaposlenik, koji je htio ostati anoniman zbog straha od tužbe, dok ostali pišu kako je maltretirala svoje zaposlenike te da je s DeGeneres uvijek bila riječ o nekoj vrsti mobbinga. (24sata.hr)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,