Utorak, 22. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Sheen je godinama bio ovisnik, spavao je s 5000 žena, milione je potrošio na alimentaciju…

Preuzmite sliku

Glumac Charlie Sheen (55), najpoznatiji po ulozi u seriji ‘Dva i pol muškarca’. Posljednjih godina njegovo pojavljivanje u javnosti i slava uvelike su se smanjili.

Početkom septembra napunio je 55 godina, a u životu je imao raznih skandala.

S obzirom da je bio ovisan o opijatima, to je sve ostavilo velike posljedice na njegovu svakodnevicu. Prije pet godina priznao je da je HIV pozitivan. Nekoliko puta je pokušao ‘očistiti se’, uglavnom kad bi mu svi rekli da će ubrzo umrijeti, ali te faze ‘čišćenja’ u Charliejevom životu u pravilu nisu dugo trajale. Uvijek bi se vratio na staro.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Charlie Sheen (@charliesheen)

Tvrdi da je spavao s više od 5000 žena, a jedna od njih ga je i tužila jer joj je prešutio da je zaražen. HIV-om ga je zarazila transseksualna prostitutka s kojom je Sheen imao spolni odnos.

Bio je zaručen s Kelly Preston (koja je u srpnju ove godine preminula u 55. godini), a ljubio je i najpoznatiju prostitutku Heidi Fleiss (54). Zbog njega je Heidi završila u zatvoru, ali ga je neizmjerno voljela. Bio je u braku s Donnom Peele, Denise Richards (49) i Brooke Mueller (43). Upravo s ovom posljednjom se na današnji dan prije 10 godina razveo. 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Charlie Sheen (@charliesheen)

Glumac ima petero djece; kćer Cassandru Jadeu Estevez (35) dobio je s Paulom Profit, kćeri Sam (16) i Lolu (15) dobio je s Denise Richards, a sinove, jedanaestogodišnje blizance Maxa i Boba s Brooke Mueller.

Brooke i Charlie razišli su se 2010. nakon dvije i pol godine braka zato što su imali razmirice koje nisu mogli srediti, navodili su tada strani mediji.

Godišnje plaća više od tri miliona dolara alimentacije, a glavni izvor prihoda bila mu je serija ‘Dva i pol muškarca’. Ipak, 2011. Charlie je dobio otkaz i njegovo mjesto zamijenio je Ashton Kutcher (42). Vrijeđao je producenta serije Chucka Lorreja (67) i govorio da je premalo plaćen za svoj posao. (24sata.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje