Nedjelja, 2. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Shakirin potez jezikom tokom nastupa postao viralni hit

Preuzmite sliku

Pjevačica Shakira (43) uz Jennifer Lopez (50) nastupila je na ovogodišnjem Super Bowlu. Kolumbijska pjevačica je ujedno na taj dan proslavila rođendan.

Svi koji su došli na ovogodišnji Super Bowl na Floridi, pamtit će njezin vatreni nastup u poluvremenu. Shakira je tokom nastupa pokazala svoj legendarni trbušni ples koji joj je s godinama postao zaštitni znak.

Također, usred nastupa okrenula se prema kameri i izvela potez jezikom, zbog čega je postala instant hit na društvenim mrežama. Radi se o potezu iz arapske kulture koji se zove zaghrouta i koristi se za izražavanje sreće.

Shakira inače ima libanonsko-kolumbijsko porijeklo, a elemente bliskoistočne kulture već godinama uključuje u svoje nastupe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakira (@shakira) on

Na svom Instagram profilu objavila je fotografiju s J.Lo, za koju nakon njezinog nastupa niko ne može vjerovati koliko ima godina i u kakvoj je formi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakira (@shakira) on

Latino dive izvodile su svoje najveće hitove, a njihov nastup zasjenio je samu utakmicu.

Lopez i Shakira slijede korake prošlogodišnjih izvođača Super Bowla, a to su grupa Maroon 5, reper Big Boi (44) i reper Travis Scott (28). Prijašnjih godina nastupili su i Beyonce (38), Bruno Mars (33), Coldplay, Justin Timberlake (38), Katy Perry (34) i Lady Gaga (33). (24sata.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje