Nedjelja, 19. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Shakira u novoj pjesmi progovorila o Piqueu: “Dao si Ferrari za Twingo, zamijenio si Rolex za Casio”

Preuzmite sliku

Kolumbijska pjevačica Shakira u novoj pjesmi, koju je snimila u saradnji s producentom Bizzrapom, pjeva kako je ona “predobra” za svog bivšeg partnera, nogometaša Gerarda Piquea.

“Sorry, već sam uzela drugi avion, ne vraćam se kući, ne želim novo razočaranje. Tako se dugo praviš da si prvak, a kada sam te trebala, dao si mi svoju najgoru verziju. Ne vraćam ti se, makar plakao i molio, ostavio si me s njom, novinarima, dugovima, poreznom… Misliš da si me povrijedio, ali sada sam još jača, a ona sigurno ima lijepo ime, nije tako kako zvuči, jasno…”, pjeva Shakira u novoj pjesmi.

U riječ “jasno” (claramente) pjevačica je ugradila ime Clara, ono koje nosi Piqueova nova djevojka, a i on je sam u jednom stihu spomenut u pjesmi (“perdon, que te sal-pique”). Nastavak pjesme ide otprilike: “Korak je između ljubavi i mržnje. Baby, želim ti sve najbolje s mojom zamjenom, ne znam što ti se dogodio, ali zamijenio si Ferrari za Twingo, zamijenio si Rolex za Casio…”

Piqueova afera trajala je od 2021. godine

Podsjećamo, Pique i Shakira objavili su da se rastaju u lipnju prošle godine. Ubrzo nakon toga Pique je uočen s Clarom Chiaom, svojom novom djevojkom, zaposlenicom njegove producentske kuće. Iako o vezi nije govorio za medije, njih dvoje su više puta viđeni zajedno, a kasnije se otkrilo da je njihova afera trajala još od 2021.

Shakira je nedavno progovorila o razlazu s Piqueom i taj trenutak nazvala jednim od najmračnijih u svom životu, ali ne samo zbog razvoda već i narušenog zdravlja njezinog oca. Piqué je nedavno navodno dao svoj blagoslov bivšoj partnerici da se s djecom preseli u Miami, kako bi izbjegla pravnu bitku oko poreza koja se protiv nje vodi u Španjolskoj. (Index.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje