Subota, 24. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Severinini bivši partneri Kojić i Popović uhvaćeni zajedno na večeri u Zagrebu

Preuzmite sliku

Severina ovih dana objavljuje snimke i slike s Maldiva, gdje je proslavila rođendan svog sina Aleksandra, a njezini bivši partneri, Igor Kojić i Milan Popović, našli su se u jednom zagrebačkom restoranu na večeri.

Čitatelj Indexa snimio je Igora Kojića i Milana Popovića u jednom poznatom zagrebačkom restoranu.

 • Prekjučer su tamo zajedno večerali i razgovarali. Prema riječima našeg čitatelja, nakon toga im se pridružila crnokosa žena.

  Podsjetimo, Kojić i Popović su se prošlog ljeta pomirili i od tad se intenzivno druže.

  “Susret s Milanom se dogodio vrlo spontano. Nakon nekoliko dana od susreta s Aleksandrom sjedio sam sa svojim društvom u jednom restoranu. Kada se u jednom trenutku pojavio Aleksandar sa svojom braćom i sa svojim ocem. Jedini slobodni stol u tom restoranu je bio iza nas. Tačnije iza mojih leđa. Ima jedna poslovica koja kaže: ‘Ljudi često planiraju, a Bog se smije.’

 • Aleksandar i moja sestrična Katja, koju on jako voli, razmjenjivali su svoje interne šale. Na šta smo se svi spontano nadovezali. Ubrzo zatim ni Milan ni ja nismo ostali ravnodušni na cijelu situaciju. Pa smo se sami odvojili za drugi sto u susjednom lokalu. U životu srećemo uglavnom tri vrste ljudi. One koji sude, one koji mjere i one koji opraštaju.

  Tog dana smo pružili ruku jedan drugom. I u centar svog bića stavili samo ono što je najbitnije u cijeloj štoriji, a to je Aleksandar. Praštanje ne mijenja prošlost. Ali olakšava dušu i obogaćuje budućnost. Praštanje i pokajanje su ključevi života”, rekao je Kojić u svom intervjuu.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,