Četvrtak, 6. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Severinina mama bijesna: Milan najgore KGB metode primjenjuje prema mojoj kćerki

Preuzmite sliku

Severinina mama, Ana Vučković, oglasila se ponovno dužom objavom u kojoj je napala Milana Popovića te ga nazvala lažovom.

“Poštovani, ja sama mama Severine. U sinoćnjem dnevniku Nove TV pročitali ste izjavu Milana Popovića, svi znate tko je on samo zato što je bio s mojom kćerkom, nitko za njega nije ni čuo prije toga. On objašnjava što se desilo u mojoj kući. Sram ga može biti. Odakle mu pravo na to? Niti je bio tu niti će ikada više tu kročiti. Uostalom, odakle mu pravo da već 10 godina neprikladno blati moju kći, majku svog djeteta? Razmišlja li on ikada o mom unuku, a svom sinu? Maltretira ju godinama i javno pljuje, a to je majka njegova sina. To sve boli i mene jer gledam kako živi. Uhođenja, maltretiranja, tužbe, potkupljivanja ljudi, najgore KGB metode primjenjuje prema mojoj Severini i ljudima u njezinom okruženju”, započela je Ana u pismu koje je dostavljeno redakciji Nove TV.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)

“Sinoć ste pročitali da je on izjavio da ja nisam rekla da Severina nije napala sestru. Odakle pravo mom bivšem zetu da me stavi u usta, a kamoli da si uzme pravo da govori u moje ime o tome što sam ja rekla i što nisam rekla? Možda sam stara, ali luda i senilna nisam. Uostalom, posljednji puta kad sam vidjela tog čovjeka čije ime ni ne želim čuti prateći unuka, nije mi ni odzdravio iako sam ga pozdravila. Nek se srami”, nastavila je Severinina mama oštro.
“Nikada u životu nisam davala izjave do prije neki dan. Nisam tome vješta niti je za to postojala potreba. Međutim, sada postoji. Ponovila sam ono što sam rekla i policiji, a to je da Severina nije ozlijedila svoju sestru, već je sestra na nju fizički nasrnula. Da, rekla sam i da nije sestri prvi puta da prijavljuje Severinu i svoju vlastitu kći. I rekla sam gospođi iz centra koja me obilazila u Zagrebu i gospodinu u Splitu da Severina brine o meni i da me boli sve što joj sestra radi i što izmišlja i lažno ju prijavljuje. Severina brine o meni, preuzela je brigu o nećakinji i mojoj unuci koja je bježeći od majke došla u Zagreb živjeti kod tete. Ponavljam, imam 84 godine, nisam fizički u punoj snazi, ali mozak mi radi, a snagu mi daju moji unuci i moji praunuci”, napisala je Ana.

“Bilo bi od vas pošteno kad Milanu dajete prostor da radi budalu od mene i vrijeđa moju Severinu da i ovo pročitate da ljudi znaju da njemu nema mjesta u našim životima. To što on radi vidi dragi Bog, i bolje mu je da se moli svaki dan da mu oprosti grijehe nego što se slika po novinama”, piše u pismu koje je Ana vlastoručno potpisala.

Severina još uvijek osobno nije komentirala porodični incident, a na svom profilu podijelila je video s nedavnog nastupa u Poreču.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Ispod objave osvanule su brojne poruke podrške pjevačici.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: ,