Petak, 5. Juna 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Severina zavarala medije: Objavila da se udaje 22. novembra a danas izrekla “DA”

Popularna hrvatska pjevačica Severina Vučković, u žiži je javnosti otkako se zabavlja sa sinom poznatog srbijanskog pjevača narodne muzike Dragana Kojića Kebe, Igorom Kojićem. S fanovima na Facebooku podijelila je informaciju kako će vjenčanje biti održani 22. novembra.

Severina i Igor Kojić sudbonosno da rekli su danas oko 12.30 u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti u Balama.

Iako je na svom Facebooku objavila da se udaje 22. novembra, očito je Severina zavarala medije kako bi se mogla udati u miru u Istri.

Glas Istre javlja kako su svadbi prisustvovali najbliži prijatelji te obitelj – maleni Aleksandar, Severinina majka, kao i kumovi Andrea Čermak i Boris Đikanović. Vjenčao ih je župnik Aleksandar Vujisić, a mlada je nosila decentnu bijelu vjenčanicu. Tokom cijele ceremonije je plakala. Mladoženja je nosio elegantno odijelo s leptir-mašnom. Slavlje se održalo u restoranu “Lav“, koji je ostao zatvoren za nepozvane. Pričalo se kako će se vjenčati u Beogradu, ispred 500 ljudi.

Severina i njeni bližnji stigli su u Bale prije koji dan. Crkva i restoran “Lav” blokirani su zbog zaštitara pa je nemoguće fotografirati vesele svatove. Zanimljivo je, kaže izvor, da je fotografija koju je danas objavila Severina na svom Instagramu nastala u Balama, nakon vjenčanja. Razgaljeni Igor Kojić i Severina skočili su u bazen i fotografisali se.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,