Srijeda, 30. Septembra 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Severina o najvećim danima tuge: Bližnji su prodavali moju intimu za male novce

Općinski građanski sud u Zagrebu 28. no 2019. godine donio je nepravomoćnu presudu o tome kako će Severinin sin Aleksandar živjeti s ocem Milanom Popovićem i pjevačica je napisala kako je od tada prošlo 54 dana tuge.

 

View this post on Instagram

 

Prošlo je 54 dana i prošlo je “88 sati”… prošla je vječnost dok oni “skijaju”… Za ovog života sam puno puta doživjela nepravdu. Bližnji su prodavali moju intimu za male novce, a za velike i sami znate što se sve može dobiti… Ipak, 28.11.2019. na ovom licu je bilo najviše nepravde i tuge. Prošla su 54 dana tuge… Ali u tim danima tuge je bilo “88 sati” veselja i 54 dana njihove sramote. A mater mi je dobro rekla – nemoj da te Nitko i Ništa rastuži. Nitko i Ništa su me tog 28.11. prevarili i uvalili mi svoju tugu i sramotu, ali nisu mi mogli skinuti osmijeh… ni s ove fotografije, a ni s brojnih mojih nefotografiranih osmjeha. Jer Nitko i Ništa zauvijek ostaju Nitko i Ništa. Ponekad postanu Nitko i Nešto… Možda trenutno “slučajno skijaju”,ali nas ne mogu sve “preveslati”. Ne dajte da vam Nitko i Ništa uvale svoju sramotu i tugu i skinu osmijeh s lica. Meni nikad nisu… ni sad nisu… niti će… Fala Bogu! #Skijanje #Veslanje #Sport općenito #U zdravom tijelu zdrav humor #aleksa vrati se doma, skuvala san ti paštašutu #slusajmater #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #zahvalnazasve #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Severina je objavila novi status na Instagramu u kojem piše kako je puno puta u životu doživjela nepravde, te je napisala kako su prošla 54 dana tuge.

Naime, toliko je dana prošlo otkako je Općinski građanski sud u Zagrebu donio nepravomoćnu presudu prema kojoj će njezin sin Aleksandar živjeti s ocem, a mamu će viđati u periodima koje je odredio sud.

– Prošlo je 54 dana i prošlo je “88 sati”…prošla je vječnost dok oni “skijaju”… Za ovog života sam puno puta dożivjela nepravdu. Bližnji su prodavali moju intimu za male novce, a za velike i sami znate što se sve może dobiti… Ipak 28.11.2019 na ovom licu je bilo najviše nepravde i tuge. Prošla su 54 dana tuge… Ali u tim danima tuge je bilo “88 sati” veselja i 54 dana njihove sramote. A mater mi je dobro rekla, nemoj da te Niko i Ništa rastużi. Nitko i Ništa su me tog 28.11. prevarili i uvalili mi svoju tugu i sramotu, ali nisu mi mogli skinuti osmijeh….ni s ove fotografije, a ni s brojnih mojih nefotografiranih osmijeha. Jer Niko i Ništa zauvijek ostaju Niko i Ništa. Ponekad postanu Niko i Nešto… Možda trenutno “slučajno”skijaju, ali nas ne mogu sve preveslati. Ne dajte da vam Niko i Ništa uvale svoju sramotu i tugu i skinu osmijeh s lica. Meni nikad nisu…ni sad nisu…niti će… Fala Bogu! – napisala je pjevačica.

Spominjući skijanje u svojoj objavi pjevačica se referira na nedavne medijske napise u kojima je objavljena kako su Milan Popović i sutkinja koja je donijela presudu Tea Golub nalaze u istom hotelu u austrijskom skijalištu Katschberg. Sutkinja je izjavila kako je to skijanje uplatila puno prije donošenja presude te kako se s Popovićem susrela nekoliko puta u predvorju hotela te su se pozdravili.

Ove sedmice je objavljena informacija da je Centar za socijalno zbrinjavanje početkom godine navodno podignuo novu kricičnu prijavu protiv pjevačice. Ona sama o tome nema saznanja, baš kao ni njezina advokatica Jasminka Biloš, piše Večernji list.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,