Nedjelja, 26. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Severina će uskoro dobiti vlastiti Viber paket naljepnica

Preuzmite sliku

Severina je prva slavna osoba u Hrvatskoj koja će dobiti vlastiti Viber paket naljepnica

Severina je prva slavna osoba u Hrvatskoj, koja je ostvarila suradnju s Rakuten Viber, jednom od vodećih svjetskih platformi za razmjenu poruka – lansiranjem vlastitog paketa naljepnica. Tokom godina, naljepnice, popularnije zvane stickeri, postale su vrlo popularan način komunikacije na Viberu i pokazale se kao jedna od najpopularnijih karakteristika Vibera. Stickeri su iznimno zabavan i šaren način da se izrazimo u chat okruženju te imaju mogućnost pretvore u vrlo poželjan način komunikacije, ne samo krajnjim korisnicima, već i za hiljade brandova i slavnih osoba.

  • Slijedeći primjer međunarodnih zvijezda kao što su Shakira, Lukas Podolski i mnoge druge, koje imaju svoje Viber pakete naljepnica, jedna od najpopularnijih pop pjevačica Severina dobila je svoj paket naljepnica, čime je omogućila svojim fanovima da na zanimljiv i duhovit način ostanu u toku s njezinim radom.

  • Severinin paket Viber naljepnica sadrži šarolike, šarmantne i zabavne naljepnice, s poznatim naslovima ili stihovima pjesmama, poput “Virujen u te” “Ovo će biti dobra noć predosjećam”, “Moje prijateljice,” Dobrodošao u klub “”, Kuda za vikend? ” “Mili moj”, itd. Vjerujemo da će se mnogi identificirati s njima, jer se mogu lako primijeniti u svakodnevnim situacijama.

    U paketu naljepnica nalazi se nekoliko pjesmama s njezinog novog albuma Halo, dok ostale naljepnice sadrže naslove iz ponešto starijih pjesama. Preuzimanje Severina naljepnica vrlo je jednostavno i lako te potpuno besplatno. Osim Hrvatske, Severinin paket  Viber naljepnica moći će se preuzeti i u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori i Sloveniji.

  • Saradnja Severine i Vibera dokaz je da je Severina uistinu kraljica regionalne muzičke scene i uvijek korak ispred, baš kao i Viber. Lansiranje Severininog paketa Viber naljepnica najavljeno je za 16. maja 2019., odnosno na dan službene promocije njezinog novog albuma. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,