Četvrtak, 25. Februara 2021.
Tuzlanski.ba logo

Savjeti: Tajna zdrave linije i top forme Kate Hudson (FOTO)

Preuzmite sliku

Otkako je Kate Hudson (34) pokazala svoje savršeno definirano tijelo u, sada već ikonskoj, žutoj haljini u filmu Kako izgubiti frajera u 10 dana – svi se pitaju koja je tajna njene linije. Srećom, slavna glumica ju je nedavno otkrila svim čitateljima The Zoe Reporta.

 • Kate-yellow-dress
 • Majka dvojice sinova; desetogodišnjeg Rydera i dvogodišnjeg Binghama stalno je u pokretu!

  – Moje pravilo je da se znojim šest dana u sedmici; katkad je to kroz intenzivnu tjelovježbu u teretani, a katkad kroz trčanje za djecom – rekla je Kate koja vjeruje da bez napornog vježbanja nema rezultata.

  – Biti u formi ne znači samo provoditi sate i sate u teretani, nego je jednako važno i sve što radite između toga – izjavila je te dodala kako je svejedno što radili; šetali, igrali s djecom nogomet ili nosili namirnice iz trgovine.

  Također, kaže glumica, motivacija je najvažnija stvar u životu za sve, pa tako i za tjelovježbu i zdrav način života, prenosi Gloria.hr.

  – Jedina stvar o kojoj sve žene razmišljaju je kako da pronađu vremena za sebe, da i sebe usreće – rekla je te pojasnila kako tjelesna aktivnost bilo kojeg oblika može imati odlične rezultate na tijelo, ali i psihu svake žene.

  Kćer poznate glumice Goldie Hawn očito je pokupila majčine zdrave navike te također preferira pažljivo odabrane obroke, umjesto bilo kakvih dijeta.

  – Želim biti zdrava i u formi, a da se pritom ne izgladnjujem i ne uskraćujem sebi hranu koju volim – zaključila je .

  (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: