Utorak, 4. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Sanja Marinković progovorila o glavnom razlogu razvoda i priznala šta očekuje od novog muškarca

Preuzmite sliku

Sanja Marinković već godinama je jedna od uspješnijih žena u svom poslu što može i reći i za privatni život budući da se 2007. godine ostvarila u najvažnojoj ulozi kada je rodila sina Strahinju.

Kada je ljubav u pitanju, voditeljica tvrdi da se zaljubljuje u energiju, dodir i mozak te otkriva pravi i jedini razlog zbog kojeg se nedavno razvela.

– Meni je najvažnije da gospodin nema kompleks nadmenosti, neuspjeha, nemanja i onda je sve lako. Ponekad je poželjnije da bude potpuno smiješan, nego potpuno dosadan. Mada možda i najbitnije je da je hrabar jer je to znak da ga krasi samopouzdanje. Jednostavno ne pristajem na život udvoje po svaku cijenu, bez ljubavi, strasti i nježnosti ne može. Upravo zbog nedostatka topline sam se u rastala od bivšeg muža. Možda sam emotivno nezrela, ali znam da ne želim da mi razum ušuti srce onom čuvenom rečenicom ” Nije pametno…” , priznaje Sanja.

Ni nakon razvoda Marinkovićeva ne prestaje da vjeruje u ljubav, te joj kompliment muškaraca koje svakodnevno dobija itekako prijaju. Mada mnogi spekulišu da misterioznog partnera vešto krije budući da je osmijeh i sjaj u očima odaju.

– Možemo da zaključimo da je ženama od muškaraca u suštini potrebno malo, lijepa riječ, zagrljaj, razgovor i mala doza uzbuđenja. U mom životu uvijek postoji neki muškarac koji mi pozivom ili porukom uljepša svakodnevnicu. Strpljivo čekam nekog tajanstvenog muškarca koji će bar na kratko promijeniti moj život i čekam da novi ili neki stari princ ponovo ušeta u moj život, ne krije voditeljica.

Iako razvod nije mala stvar, Sanja Marinković riješila je da se posveti sebi, a svaki slobodan trenutak provodi na putovanjima koja su njena najveća strast.

– Kažu da uspjeh u poslu i debljina novčanika musškarcima donose ono što ženama donosi osjećaj da su lijepe i poželjne, a ja bih dodala i slobodne, poručila je nedavno na društvenim mrežama. (Pink.rs)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,