Nedjelja, 5. Februara 2023.
Tuzlanski.ba logo

San svakog muškarca: David Beckham dizajnirao vlastiti automobil

Preuzmite sliku

Talijanski automobilski div Maserati ovih je dana predstavio rezultat njihove saradnje s nekadašnjom nogometnom zvijezdom. Riječ je o najmodernijoj jurilici MC20 Fuoriserie Edition koja je posebno dizajnirana za slavnog Britanca.

O tome da David Beckham (kao i ostatak njegove pretvori) pretvori u zlato sve što dotakne, znaju i ptice na grani.

Na tu su kartu igrali i u automobilskoj kući Maserati kad su se proljetos odlučili na saradnju s 46-godišnjom globalnom sportskom ikonom. David je, naime, od ovoga aprila ambasador ovih prestižnih talijanskih automobila, a posljednjih mjeseci je radio na dizajniranju njihove personalizirane “igračke” za slavne i bogate. Prve kritike su očekivano sjajne.

Sportski automobil MC20 Fuoriserie Edition koji je dizajniran prema Beckhamovim željama, opisan je kao “svemirska” jurilica.

Novi Davidov limeni ljubimac čisti je luksuz na točkovima, a za ovog crnog ljepotana s detaljima u ružičastoj boji inspirisao ga je Miami, u kojem je od lani vlasnik nogometnog kluba Miami United.

  • – Sudjelovati u dizajnu i stvaranju mog MC20 kroz program prilagodbe Fuoriserie bilo je nevjerojatno iskustvo. Automobili se odnose na individualni ukus bilo da se radi o modelu, boji ili malim osobnim detaljima iznutra. Bilo je nevjerojatno sarađivati ​​s timom Maseratija i dizajnerima na stvaranju ovog jednokratnog automobila koji je inspirisan mojim drugim domom, Miamijem, i mojim tamošnjim nogometnim klubom. Užitak je biti za volanom – opisao je Beckham svoje iskustvo u dizajniranju vlastitog automobila.

    Nema dileme da Maserati nije mogao dobiti bolju reklamu za njihov program personaliziranih automobila namijenjenog kupcima s “najdubljim džepom”.

    Pozirajući uz svoj novi poslovni projekt, Beckham se pohvalio kako njegov Maserati, osim patentiranog motora izvedenog iz tehnologije Formule 1 i skupocjene unutrašnjosti od kože i alkantara, između dva sjedala ima i pločicu s natpisom “For David”. (Gloria.hr)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje