Petak, 21. Januara 2022.
Tuzlanski.ba logo

Salt Bae prvi put posjetio majku nakon dvije godine: Doživio brojne kritike i osude pratitelja

Preuzmite sliku

Popularni turski kuhar Nusret Gokce, poznatiji kao Salt Bae, otkrio je kako je posjetio svoju majku prvi put nakon dvije godine.

Milioner koji posjeduje više od 15 restorana u gradovima širom svijeta, uključujući Istanbul, New York, Miami, Dohu i Abu Dhabi podijelio je snimak svog susreta s majkom na Instagramu.

Mama i sin su se zagrlili i razgovarali, a on joj je na kraju poljubio i ruku u znak poštovanja, no brojni pratitelji su kritizirali slavnog kuhara jer majku nije vidio tako dugo.

“Pa koliko te ona voli… Daj joj malo svog vremena, porodica bi trebala biti prioritet”, “Nevjerovatno da nije posjetio majku dvije godine, a stalno putuje svijetom”, “Skini te proklete naočale bar ispred svoje mame”, “Jadno je da je prezauzet da vidi svoju mamu u dvije godine”, pisali su jedni, a nekima je zasmetalo i što njegova majka živi u skromnim uvjetima.”Zašto ona živi u takvim uvjetima kad ima sina koji je tako bogat?”, “Da je normalan kupio bi dvorac za svoju mamu, a ona živi u tako skromnim uvjetima”, “S obzirom na to koliko novca imaš, čudi me da tvoja mama ne živi u vili”, dodali su drugi.

Međutim, kao i obično, Nusret nije odgovarao na komentare ni kritike koje su mu uputili pratitelji.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,