Nedjelja, 17. Januara 2021.
Tuzlanski.ba logo

Sa sporne fotografije Vranješ nevješto uklonjen: Pojavili se snimci koji nisu ‘photoshop’ (VIDEO)

Preuzmite sliku

Odbrambeni igrač Anderlechta i bh. reprezentacije napravio je sinoć veliki skandal objavama na Instagramu zbog afere sa popularnom pjevačicom Jelenom Karleušom.

Vranješ je sinoć šokirao objavama storyja na Instagramu, a sve zbog toga što se posljednjih dana uveliko piše o tome da je imao aferu sa Jelenom Karleušom. Najprije je objavio sliku uz detaljno objašnjenje da je zaista bilo nešto između njih, a onda je ekspresno sve obrisao.

  • Nakon toga, Vranješ je objavio da je sve to bila samo fotomontaža, uz komentar “Novinari, kako vam se sviđa kada se ja malo poigram sa photoshopom”. Međutim, igrač Anderlechta očito nije previše razmišljao da će se dokazi početi pojavljivati na društvenim mrežama.

    Tako je danas na Twitteru osvanuo video gdje se jasno vidi da je Igrač bh. reprezentativac zaista bio u Atini s Karleušom, te da to nije bila montaža kako je on tvrdio. Također, objavljene su i fotografije štikli koje se nalaze na navodnoj fotomontaži, a koje zaista posjeduje Karleuša.

    Prije nekoliko dana informaciju da nešto postoji između bh. reprezentativca i Jelene objavili su srbijanski mediji, a tada je došlo do niza objava od strane Karleuše i njenog supruga Duška Tošića koji su sve demantovali. Po svemu sudeći bura oko slučaja Vranješ-Karleuša se neće stišati tako brzo. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje