Četvrtak, 21. Oktobra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Rodneyju iz Mućki preminuo sin: Tijelo 20-godišnjaka pronađeno u porodičnoj kući

Preuzmite sliku

Archieja su pronašli u njegovoj kući u zapadnom Londonu, a istraga o smrti trebala bi biti pokrenuta sljedeće sedmice. Za sada se njegova smrt ne smatra sumnjivom

Archie Lyndhurst, sin glumca Nicholasa Lydhursta (59) koji je u seriji ‘Mućke’ utjelovio lik Rodneya, preminuo je u 20. godini, javlja Indenpendent.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Archie Lyndhurst (@archie_lyndhurst) on

Pronašli su ga u njegovoj kući u zapadnom Londonu, a istraga o smrti trebala bi biti pokrenuta sljedeće sedmice. Za sada se njegova smrt ne smatra sumnjivom. Kada su stigli policijski službenici i bolničari, proglasili su ga mrtvim na licu mjesta. No Archiejevu smrt opisali su kao neobjašnjivu. 

  • Tinejdžer je glumio od svoje desete godine. Pojavio se u hit showu ‘So Awkward’  kao Ollie Coulton te u seriji ‘Bad Education’ prije šest godina. Bio je u vezi s glumicom Nethrom Tilakumarom.

    Od preminulog glumca oprostio se njegov kolega i prijatelj Small, koji je također glumio u showu ‘So Awkward’.

  • Još ne mogu vjerovati da te nema. Cijeli život te čekao, dao bih sve da možeš nastaviti živjeti. Srce me boli, volio bih da samo još jednom mogu razgovarati s tobom. Uvijek ću se s tobom ponositi – rekao je. (24sata.hr)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje