Četvrtak, 26. Maja 2022.
Tuzlanski.ba logo

Rođena u Doboju: Djevojka Bake Praseta jedna je od najplaćenijih influencerica u regionu

Preuzmite sliku

Srbijanski youtuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, dospio je u središte medijske pozornosti nakon što je preminula influencerica Kristina Kika Đukić, a Baka je priveden u policiju na saslušanje.

Mnogi upravo njega smatraju predvodnikom cyberbullyinga kojem je Kika bila izložena, no Ilić tvrdi da su se rastali u prijateljskim odnosima.

Kasnije je pričao da se zbog prijetnji smrću morao odseliti iz Srbije, pa je tvrdio kako će novi život započeti u Amsterdamu, a onda se vratio u Srbiju. Posljednja informacija koju je plasirao je ta da je prekinuo s djevojkom Anjom Blagojević.

Par je obrisao sve zajedničke fotografije, no mnogi su uvjereni da su zbog cijele drame oko Bake Praseta to napravili kako Anja ne bi izgubila sponzore i ugovore s brendovima s kojima sarađuje.

Anja je inače iz Bosne i Hercegovine i danas je jedna od najplaćenijih influenserica na području bivše Jugoslavije.

U februaru ove godine proslavit će 22. rođendan. Završila je srednju Ekonomsku školu u Doboju, a već tada počela se baviti fitnessom.

“Anja se od malih nogu zanima za fitness, a od 17. godine ozbiljno trenira. Završivši IFBB fitness tečaj i proučivši pravilnu prehranu, započela je preobražaj vlastitih tjelesnih ciljeva. Odlučnošću i predanošću prirodno su uslijedili rezultati. Sada se posvetila pomaganju drugima da naprave isto. Ona je certificirani kondicijski trener i osoba koja će te definitivno natjerati da se pokreneš”, stoji u opisu njezina profila na stranici MoveMe.com.

Anju na Instagramu prati preko 600.000 pratitelja, a popularna je i na društvenoj mreži TikTok gdje, uz ostalo, promovira zdravu prehranu i tjelovježbu.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,