Ponedjeljak, 28. Novembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Reality zvijezda zgrozila plažu minijaturnim bikinijem koji se čak može iznajmiti

Preuzmite sliku

Alexis je na plažu došla od glave do pete obučena u Chanel. Osim kupaćeg kostima, na sebi je imala i brendirane natikače, kao i ogromnu torbu za plažu. No, pažnju su ukrale njene bujne grudi…

Američka reality zvijezda Alexis Skyy (25) voli biti u centru pažnje, a poput mnogih celebrityja i ona je ‘ugrabila’ minijaturni kupaći kostim, koji je više otkrio nego pokrio. No, nije uzela bilo koji mini bikini već legendarni Chanelov kojeg je Stella Tenant nosila na reviji 1996., a onda ga prije dvije godine ‘isfurala’ Kim Kardashian (39).

 • Cijena ovog kupaćeg kostima, kojeg je prije 24 godine kreirao pokojni Karl Lagerfeld, nije javno poznata, no ako si ga neko ne može priuštiti, može ga unajmiti. Vintage prodavnica El Cycèr iz Los Angelesa ponudila je Chanelovim obožavateljima da ga unajmljuju na 72 sata, no niti oni nisu javno objavili cijenu ‘rentanja’, prenosi 24sata.hr.

  Na internetu postoje i brojne kopije ovog kostima, koji koštaju otprilike 900 KM. Stoga se može pretpostaviti da je originalna cijena mnogo veća.

 • Alexis, inače bivša djevojka Roba Kardashiana (33), na plažu je došla od glave do pete obučena u Chanel. Osim kupaćeg kostima, na sebi je imala i brendirane natikače, kao i ogromnu torbu za plažu.

 • Upravo zbog tog bikinija Alexis su ismijavali kako kopira šogoricu te su nagađali da je posudila njen kostim. Isto tako, u komentarima su joj brojni fanovi pisali kako joj grudi ‘kipe’ te da joj je minijaturni kupaći kostim ipak premalen te da bi trebala potražiti veći broj. Bijesne majke koje su se našle u blizini s djecom, napuštale su plažu zbog prizora… (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

     
  Ključne riječi: , ,