Četvrtak, 1. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Rasturio na audiciji: Autistični i slijepi pjevač Kodi Lee će vas ganuti svojim talentom

Preuzmite sliku

Zapamtite ime Kodi Lee, autističnog i slijepog pjevača koji će vas ganuti svojim talentom.

Već smo navikli na nevjerojatna izdanja nekih talenata na America's got talent, ali ovaj zaslužuje ovacije jer uz sve što možda ne može u životu, ovaj momak je rasturio na audiciji i mnogi mu uspješni muzičari mogu slobodno zavidjeti!

Žiri nije ni slutiti mogao što će im prirediti Kodi Lee kad je nakon što ga je majka Tina Lee dovela na pozornicu i predstavila ukratko, sjeo za klavir i krenuo pjevati ‘Pjesmu za tebe’ Leona Russella.

Nakon izvedbe nastala je velika euforija kod prisutne publike dok je žiri u sastavu Simon Cowell, Gabrielle Union, Julianne Hough i Howie Mandel jednostavno bio oduševljen prikazanim.

Veoma emotivan nastup Kodija stiskom ‘Zlatnog dugmeta’ nagradila je Uniona koja mu je omogućila naredni krug live nastupa koji će biti organizovan u Hollywoodu.

Lee je također privukao pažnju i Oprah Winfrey koja je njegov nastup komentarisala putem svog Twittera.

Nemamo svi jednake mogućnosti u životu, ali vjerujemo da je Kodijeva porodica učinila sve što je mogla da Kodi pokaže svu ljepotu svog glasa i duše.

Svaka čast! Poruka je ovo mnogima da prate svoju djecu, vole ih i motiviraju da pronađu ono najbolje u sebi i to spremno podijele s drugima.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje