Ponedjeljak, 3. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Proslavio ju je selfie: Rihanna joj je dala ulogu spotu zbog njenih fotografija na Instagramu (VIDEO)

Preuzmite sliku

Nakon što je Rihanna objavila krvavi i golišavi spot za pjesmu “Bitch Better Have My Money”, internet se zapalio za njenu egzotičnu pomagačicu. Sve je zanimalo ko je djevojka koja je jednim udarcem bocom onesvijestila manekenku Rachel Roberts.

 • sanam-selfie-spot-rihanna
 • Korisnici Twittera brzo su je identificirali, njeno ime je Sanam, ima 25 godina i živi u Seattleu.

  Prije ovog spota nije imala nikakvog iskustva u glumi, a u njemu se našla sasvim slučajno, zahvaljujući Instagramu. Sanam godinama objavljuje svoje fotke na toj društvenoj mreži, a Rihanna, koja je i sama jako aktivna na Instagramu, putem tražilice naletjela je na njene selfieje. Počela ju je slijediti na Instagramu, a ubrzo joj je poslala poruku.

  “Imam jednu ideju. Mislim da si jebeno neobična. Javi se ako si zainteresovana”, pisalo je.

  U intervjuu za Vice Sanam je otkrila da je bila jako uzbuđena kad joj se javila zvijezda poput “Rih”, kako je sad zove.

  “Nakon Rihannine poruke javio mi se neko iz produkcijske kuće koja je snimala video i rekli da me žele u njenom spotu. Isprva sam mislila da to nije moguće, da je jako čudno. Nisam znala ništa o tome. Javila sam se čovjeku koji mi se javio i sve je bilo u redu. Cijeli dan sam razgovarala s njim, a na kraju dana mi je rekao da je dobio Rihanninu potvrdu i da će mi kupiti avionsku kartu za sljedeći dan”, ispričala je.

 • sanam-selfie-spot-rihanna2
 • Sanam je otkrila kakva je Rihanna.

  “Jako je draga, obasipala nas je komplimentima. Tako je realna i normalna, što je najveći kliše koji možete reći o slavnoj osobi, ali ona to zaista jest”, rekla je.

  Saznala je da je Rihanna vidjela jednu njenu fotografiju s tradicionalnim nakitom i bila nervozna prije nego što joj se javila. Otkrila je i kako joj život izgleda nakon objave spota.

  “Idem na posao poput svih, radim u biljnoj trgovini u bijeloj četvrti i većina ljudi koji ulaze u radnju nemaju pojma što se događa. Dan nakon što je video objavljen, sve na poslu bilo je normalno, samo je moj mobilni zvonio kao lud. Moje kolege su znale što se događa, no niko od mušterija nije”, ispričala je. (index.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

     
  Ključne riječi: , , , , ,