Četvrtak, 29. Oktobra 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Procurio video: Karleušin muž u izlasku sa manekenkom Sofijom Milošević

Manekenka Sofija Milošević na Instagramu je demantovala glasine o njezinoj aferi s Tošićem i naglasila da su ona i Jelena dobre prijateljice. Njenu objavu podijelila je i Karleuša…

Srpska pjevačica Jelena Karleuša (40) se našla usred seks skandala kad su ‘isplivale’ intimne poruke, fotografije i snimke koje je navodno slala nogometašu Ognjenu Vranješu (29), koji tvrdi da joj je bio ljubavnik. Prema pisanju srpskih medija, ni Jelenin suprug Duško Tošić (34) nije bio vjeran u braku.

  • Karleuša je sav sporni materijal u aferi ‘Vranješ’ nazvala fotomontažom, a navode da je njen suprug ljubovao sa srpskom manekenkom Sofijom Milošević je oštro demantirala, piše Blic.rs.

    Ipak, sad je u srpskim medijima PROCURIO SNIMAK na kojoj se vidi da su se Duško i Sofija provodili u jednom klubu u Beogradu. Izvori tvrde da su se nogometaš i manekenka tajno sastajali mjesecima, a Karleuša o tome nije znala apsolutno ništa.

    Sofija Milošević na Instagramu je demantovala glasine o njezinoj aferi s Tošićem i naglasila da su ona i Jelena dobre prijateljice.

    – Vidim u Srbiji, pojedini mediji nastavljaju s terorom nad javnim ljudima i izmišljanju naslovnih vijesti. Advokati će napraviti svoje, ali me brine patologija širenja laži. Jelena i ja smo u super odnosima. Podrška za moju prijateljicu – napisala je Sofija, a njezinu objavu podijelila je i sama Karleuša.

  • Karleuša od samog početka ove afere tvrdi da nije kriva i da su njezine golišave fotografije, ali i snimke gdje s Vranješom šeće po Grčkoj, u potpunosti lažne. Kako navode srpski mediji, Tošić joj to ne vjeruje te joj je nedavno rekao da, želi li i dalje ostati s njim u braku, mora s kćerima preseliti u Kinu. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje