Utorak, 27. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Prinčevima čitali sa usana: Šta su William i Harry rekli jedan drugom nakon sahrane princa Philipa?

Preuzmite sliku

Stručnjak za govor tijela, Juddy James kaže da su braća našla utjehu jedan u drugom poslije emotivne službe i da su izgledali “opušteno”

Prinčevi William i Harry sreli su se jučer na sahrani svog djeda, princa Philipa. Prethodno se rođena braća nisu vidjela godinu dana. Iako su u povorci išli razdvojeni, viđeni su kako zajedno izlaze iz kapele i razgovaraju. To je ujedno i prvi put da ih je javnost vidjela zajedno nakon što se Harry povukao iz kraljevskih dužnosti.

Kada su braća poslije službe skinula crne maske, čitači sa usana tvrde da je Harry rekao svom bratu da je sahrana bila “onakva kakvu je želio”, prenosi britanski Sun. Princ William mu je navodno odgovorio: “Da, bila je sjajna, zar ne”.

Harry je navodno kontaktirao svoju porodicu prije dolaska u Britaniju iz SAD, prvi put poslije godinu dana, kako bi riješili nesuglasice prije sahrane princa Philipa. Njegova supruga Megan koja je u poodmakloj trudnoći nije prisustvovala ispraćaju princa Philipa, jer joj navodno ljekari nisu to dozvolili.

Slika prinčeva kako razgovaraju jedan s drugim dok su odlazili sa sahrane svog djeda u dvorcu Windsor obišla je svijet, a mnogi su u ovom razgovoru vidjeli šansu za popravljanje odnosa između posvađane braće.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje