Srijeda, 10. Avgusta 2022.
Tuzlanski.ba logo

Princ William i Kate traže osobu koja će im voditi društvene mreže: Evo šta nude…

Preuzmite sliku

Od kandidata se traži da su kreativni i sposobni rukovati s osjetljivim informacijama s taktom i diskrecijom u svakom trenutku, navedeno je u oglasu.

Princ William (40) i Kate Middleton (40) objavili su na službenoj stranici kraljevske porodice oglas za posao koji je odmah zainteresovao mnoge.

Kraljevski par traži osobu koja će prvenstveno voditi njihove profile na Instagramu, YouTubeu, Facebooku i Twitteru. Od kandidata se traži da su kreativni i sposobni rukovati s osjetljivim informacijama s taktom i diskrecijom u svakom trenutku.

Osim toga, bitno im je da kandidati imaju izvrsno znanje o stvaranju sadržaja.

U oglasu stoji da se radi oko 38 sati sedmično na stalnoj poziciji s titulom menadžera digitalne komunikacije. Također je navedeno da je poželjno iskustvo u vođenju profila sa sličnim opsegom publike, prenosi 24sata.hr.

‘Ovo je uzbudljiva prilika da se pridružite komunikacijskom timu kako biste oblikovali i definirali digitalnu strategiju kućanstva’, stoji u oglasu. Plata nije navedena, ali slične pozicije unutar kraljevske porodice plaćene su oko 50 hiljada funti godišnje. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje