Petak, 27. Maja 2022.
Tuzlanski.ba logo

Princ William i Kate Middleton strogo se drže jednog roditeljskog pravila

Preuzmite sliku

Kate Middleton i princ William imaju vrlo dobar razlog zbog kojeg svoju djecu ne dovode na mnoge službene kraljevske manifestacije.

Jasno je da žele zaštititi svoju privatnost, a oboje su u više navrata ponavljali da žele da njihova djeca imaju što “normalniji” život.

Ipak, ne radi se samo o tome. Čini se da vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea imaju posebno “strogo” pravilo o vremenu za odlazak na spavanje, a nisu ga voljni prekršiti ni za kraljevska događanja.

Kraljevski stručnjak Duncan Larcombe objasnio je za Good To Know zašto se kraljevska djeca nisu pridružila svojim roditeljima na nedavnoj Božićnoj službi u Westminsterskoj opatiji (gdje je Middleton prvi put javno svirala klavir).

Iako se činio kao lijep događaj prilagođen djeci, vrijeme se nije uklapalo u njihov raspored prije spavanja: “Bila je to večer prije škole i prilično su strogi”, rekao je Larcombe. “Djeca su u prilično strogom režimu pa je to možda bio razlog.”

Očito ne vole remetiti rutinu prije spavanja 8-godišnjeg princa Georgea, 6-godišnje princeze Charlotte i 3-godišnjeg princa Louisa, čak i kad je u pitanju zabavan događaj. (index.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje