Četvrtak, 29. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Princ Harry i Meghan Markle pozvani da medeni mjesec provedu u Srbiji

Preuzmite sliku

Među brojnim vijestima u vezi sa vjenčanjem britanskog princa Harryija i američke glumice Meghan Markle, koji su zbog proslave 70. rođendana princa Charlesa odložili odlazak na medeni mjesec, pojavila se informacija da bi par kao destinaciju za svadbeno putovanje mogao da odabere Bocvanu.

Ipak, zvanična informacija o tome gdje će par provesti medeni mjesec još nije zvanično objavljena. Možda bi, međutim, organizatori jedne turističke manifestacije iz Srbije mladencima mogli da pomognu da se odluče.

Organizatori gastronomsko-turističke manifestacije Mud(r)ijada – World Testicle Cooking Championship, svjetskog šampionata u kuhanju jela od bijelih bubrega, koja se održava u mjestu Lipovica kod Despotovca, objavili su na svojoj stranici na Facebooku poziv prinčevskom paru da svoj medeni mjesec provedu zajedno sa njima.

“Pozivamo princa Harryija i Meghan Markle da provedu divlji medeni mjesec u Srbiji na Svjetskom šampiontu u kuhanju jela od testisa, uživajući u našim specijalitetima. Naši specijaliteti garantuju produženje kraljevske loze i bogat seksualni život”, navodi se u postu organizatora Mud(r)ijade.

Ko zna, možda prinčevski par i odustane od safarija u Bocvani i odazove se ovom pozivu, prenosi CdM. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: ,