Utorak, 27. Oktobra 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Preslatka beba: Svijet je napokon upoznao petomjesečnog sinčića princa Harryja i Meghan Markle

Prvo dijete princa Harryja i Meghan Markle javnost je imala prilike vidjeti tek nekoliko dana nakon rođenja u palači Windsor, a sada su ponosni roditelji napokon predstavili svijetu svog petomjesečnog sinčića tokom turneje u Africi

Nakon dugog skrivanja zbog, kako su objasnili, iz sigurnosnih razloga, vojvode od Sussexa napokon su se u javnosti pojavili sa sinčićem Archiejem koji je došao na svijet u maju ove godine.

Preslatkog kraljevskog nasljednika mama je brižno držala u naručju odjevenog u baby plave treger hlačice i bijele čarapice, dok su zajedno, kao porodica, koračali prema palači nadbiskupa Desmonda Tutua i njegove supruge u Cape Townu.

Petomjesečnog sinčića poveli su na treći angažman tokom turneje Afrikom, koja će trajati još sedmicu dana. Zanimljivo je to da su vojvode samoinicijativno na službenom profilu na Instagramu objavili video u kojem zajedno dolaze na sastanak, napisavši tek jednostavno: ‘Nadbiskup upoznaje Archieja!’

Vesela bebica smješkala se u majčinu naručju dok je brižan tata Harry svako malo pogledavao u sinčića da se uvjeri kako je sve pod kontrolom.

Nadbiskup Cape Towna oduševio se dolaskom porodice u njegove odaje i prvo pozdravio najmlađeg člana kraljevskih izaslanika.

Iako se iz prvog predstavljanja bebe Archieja svijetu nije moglo razaznati na koga više nalikuje, sada je itekako jasno da je gene pokupio na tatu Harryja. Fotografije princa Harryja iz te dobi dokazuju sličnost, prenosi Tportal.hr.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje