Ponedjeljak, 20. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Prekršio dogovor: Pique se u javnosti pojavio sa novom djevojkom

Preuzmite sliku

Nogometaš Gerard Pique (35) snimljen je u javnosti kako razmjenjuje nježnosti s novom djevojkom Clarom Chijom Marti (23), niti tri mjeseca nakon prekida s pjevačicom Shakirom (45).

Pique i Clara su snimljeni kako se ljube na festivalu Summerfest Cerdanya u Kataloniji, a navodno Shakira s tim nije zadovoljna. Izvor blizak Shakirinoj obitelji tvrdi da je pjevačica veoma ljuta što se otac njihovo dvoje djece već pojavio u javnosti s novom djevojkom. Navodno su imali dogovor kako se neće pojavljivati u javnosti s novim partnerima tokom prve godine od prekida.

Španski paparazzo Jordi Martin tvrdi da se Pique trudi kako bi razbjesnio Shakiru pa namjerno s novom djevojkom ide na mjesta gdje bi mogao sresti pjevačicu ili na mjesta za koja zna da bi ih na njima mogao vidjeti neko ko bi to dojavio Shakiri.

– Gerard Pique u poslijepodnevnim satima odlazi sa svojom novom djevojkom do kuće njegovih roditelja, koja je povezana sa Shakirinom kućom. To je nju potpuno shrvalo. Nije ga briga što će ih ona vidjeti skupa. Odnos Piquea i Shakire nikada nije bio gori. Pique se sada želi osvetiti Shakiri. I čini sve da u tome uspije – kaže Jordi.

Piqueova nova djevojka, Clara, je studentica odnosa s javnošću i zaposlena je u Piqueovoj producentskoj kući ‘Kosmos’. Par se navodno upoznao na sportskim događajima ‘Kosmosa’.

– Ljudi su im pomagali da romansa ostane tajna i izbrisali su Clarine račune na društvenim mrežama kako niko ne bi mogao pronaći njezine fotografije.

Samo zbog toga Gerardovi prijatelji misle da je on zapravo prilično ozbiljan u vezi s njom – rekao je izvor blizak Clari.

  • Podsjetimo, vijest o prekidu Shakire i Piquea objavljena je u junu nakon što ga je ulovila u krevetu s drugom ženom. Zajedno imaju dvoje djece, sinovi Milan (9) i Sasha (7), oko koje se par bori za skrbništvo. Nedavno su postigli privremeni dogovor, pa će za sada sinovi provoditi pola mjeseca s majkom, a drugu polovicu s ocem. (24sata.hr)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,