Utorak, 16. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Prateći vokal Nine Badrić na Eurosongu spriječena u krađi umjetnina

nina-badric-eurosong
Preuzmite sliku

Obezbjeđenje je momentalno reagovalo i našlo se u sobi Ivane Čabraje

\"nina-badric-eurosong\"Ivana Čabraja, prateći vokal Nine Badrić, ovogodišnje hrvatske predstavnice na izboru za pjesmu Evrovizije, navodno je uhvaćena u krađi umjetničkih slika u hotelu „Hilton\” u Bakuu gdje je i odsjela delegacija susjedne Hrvatske, piše srbijanski \”Kurir\”, a prenosi \”Dnevni Avaz\”

Ivana je, navodno, sa zidova hotela skinula nekoliko slika i složila ih u kofer, ne razmišljajući o sigurnosnim kamerama i mogućim posljedicama krađe.

Obezbjeđenje je momentalno reagovalo i našlo se u Ivaninoj sobi. Menadžment hotela pozvao je Ivanu, a zatim i druge članove njene delegacije na razgovor kako bi se izbjegao skandal širih razmjera.

Slike su vraćene hotelu, a Ivana Čabraja tokom jučerašnjeg dana nije napuštala hotelsku sobu, pa čak ni zbog promotivne zabave koju je za predstavnike medija organizovala delegacija Hrvatske.

Kadir Mehmedov, jedan od menadžera „Hiltona\”, za \”Kurir\” je rekao:

– Tačno je da smo imali problem s hrvatskom delegacijom, ali politika kuće je takva da ne mogu javno da iznosim nikakve informacije o gostima niti o incidentima u kojima su učestvovali.

Pijani i problematični

Menadžment hotela u nekoliko navrata imao je primedbe na njihovo ponašanje. Tako je bilo i u noći između nedjelje i ponedjeljka, kada je nekoliko pijanih članove ove delegacije lupalo zastavama na vrata mnogobrojnih gostiju hotela, pa im je obezbjeđenje oduzelo rekvizite i ispratilo ih do soba.

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: