Petak, 23. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Poznati pjevač tri puta ostavljao svoju sadašnju suprugu

Preuzmite sliku

Veza poznatog celebrity para Robbieja Williamsa i Ayde Field danas je veza prilično skladna (nedavno su proslavili desetu godišnjicu braka), ali kada se prisjetimo njihovih početaka nije sve uvijek bilo tako bajno. Sve o “trnovitom” prvom činu njihove ljubavi slavni par ispričao je u svom podcastu (Staying) At Home With The Williamses”….

O prvim mjesecima veze sa slavnim muzičarem Ayda Field danas može pričati s osmijehom na licu, kao da prepričava neku romantičnu komediju, no bilo je dana kada je svoj odnos s hirovitim i emotivno nestabilnim Robbijem Williamsom doživljavala kao pravi triler, prenosi Elle.hr.

Par se upoznao u vrijeme dok se pjevač borio s ovisnostima o drogi i alkoholu i nije bio spreman za ništa ozbiljnije od povremenog viđanja. No, među njima je definitivno postojala povezanost, a Ayda je bila uporna i spremna na opraštanje. “Bio si u vrlo mračnoj fazi svog života i radio neke jako mračne stvari. Srce mi je bilo slomljeno više puta, ali uspjeli smo to preživjeti”, priznala je Ayda, na šta je Robbie dodao: “Kad kažeš mračne stvari misliš na činjenicu da sam te tri puta ostavio?”.

  • “Ne mislim samo na to, već na tvoje ponašanje. Ostavio si me bez da si mi rekao da si me ostavio, samo si izveo svoj stari poznati Houdini akt i nestao iz mog života, da bi par dana kasnije u vrećama za smeće dostavili moje stvari iz tvoje kuće. Bez riječi”, ispričala je pjevačeva supruga. Onda bi joj se ponovo javio i tako nekoliko puta…

    Nakon trećeg prekida i pomirenja, Robbie je ipak shvatio ono što je ona, kako kaže, znala odmah – da su jedno drugom suđeni. “Otkako smo se upoznali na onom partiju, od tog prvog trenutka, osjetila sam nevjerovatnu povezanost i bliskost s tobom, kao da se oduvijek znamo”, konstatovala je Ayda. A pjevač nastavio: “…znam o čemu pričaš, ja i danas, nakon deset godina braka, osjećam tu identičnu vrstu opuštenosti i povezanosti”. Da bi uspjeli, slažu se, presudila je ne samo ljubav, već i Robbijeva volja da konačno raskrsti sa svojim unutarnjim demonima. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: ,