Ponedjeljak, 17. Januara 2022.
Tuzlanski.ba logo

Poznati glumac šokirao: “Bio sam ovisnik o seksu, spavao sam sa svojim studenticama”

Preuzmite sliku

Glumac James Franco, koji se proslavio ulogama u filmovima “Ananas Express” i “Spiderman”, između ostalog je priznao da je spavao sa svojim studenticama, te da je bio zavisan od seksa.

Govoreći u podkastu „The Jess Cagle“, Franco je rekao da je, dok je predavao, „spavao sa studenticama, a to je bilo pogrešno“.

Kandidat za Oscara rekao je da nije osnovao školu da bi namamio žene u seksualne svrhe, prenosi nova.rs.

„Pretpostavljam da sam u to vrijeme mislio da, ukoliko je sporazumno, onda je uredu. Tada nisam bio bistre glave“, rekao je Franco.

 • Glumac do sada nije javno komentarisao tvrdnje iznijete protiv njega u januaru 2018. godine, kada je Los Angeles Times objavio da ga je pet žena optužilo za ponašanje koje smatraju neprikladnim.

  Francko je rekao da tvrdnje „nisu tačne“, ali je dodao da ne želi da „ugasi“ ljude čiji se glas nije čuo.

  „U 2018. bilo je nekih pritužbi i jedan članak o meni i u tom trenutku sam samo pomislio: ‘Ućutaću, pauziraću’. Nije bio pravi trenutak da bilo šta kažem. Bilo je ljudi koji su bili uznemireni zbog mene i morao sam da saslušam“, objasnio je glumac.

  Franko je takođe rekao da se borio sa zavisnošću od seksa nakon što se oslobodio zavisnosti od alkohola koju je razvio u mladosti.

  „Ranije sam se oporavljao od zloupotrebe supstanci. Postojali su neki problemi koje sam morao da riješim, a koji su se odnosili i na zavisnost. I tako sam iskoristio period oporavka da nekako počnem da ispitujem ovo i promijenim sebe“, ispričao je Franco.

 • Sljedeće godine, u oktobru 2019. godine, dvije žene su podnijele građansku tužbu protiv Franca, optužujući ga da je iskorištavao ambiciozne glumce u svojoj sada već zatvorenoj školi i prevario mlade žene da snimaju eksplicitne scene seksa.

  On je ove godine pristao da plati 2,2 miliona dolara za rješavanje građanske tužbe iz 2019. godine, prema dokumentima podnijetim u Višem sudu u Los Angelesu. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,