Utorak, 27. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Poznata glumica ispričala bizarnu situaciju iz prošlosti: Mrtvog djeda prijatelji su ukrali iz mrtvačnice i odveli na oproštajnu zabavu

Preuzmite sliku

Slavna holivudska glumica Drew Barrymore gostujući u YouTube emisiji ‘Hot Ones’ progovorila je o jednoj bizarnoj situaciji iz prošlosti.

Iako glasine o tome kolaju već oko osam decenija ona ih je Drew konačno i potvrdila. Naime, nedugo nakon što je 1942 njen djed John Barrymore preminuo njegovi prijatelji ukrali su tijelo iz mrtvačnice i odveli ga na tulum i zasjeli za stol za poker kako bi s njim odigrali i posljednju partiju, prenosi Večernji list.

  • Barrymore je također bio poznati pozorišni glumac, a voditelj emisije Sean Evans otkrio je da su za ovu nevjerovatnu ‘krađu’ bili odgovorni poznati holivudski glumac Errol Flynn, komičar W. C. Fields te pjesnik i anarhist Sadakichi Hartmann. Drew je to i potvrdila, a otkrila je i kako bi voljela da se istorija jednog dana ponovi.  “Nadam se da će moji prijatelji učiniti istu stvar za mene. Mislim da smrt dolazi s previše tuge i razumijem to, ali moja želja bi bila, ako je to uredu, da budu veseli i slavljenički raspoloženi te da i meni organizuju party”, istaknula je glumica i dodala kako je taj bizaran događaj poslužio kao inspiracija za scenu u filmu ‘Pasji sinovi’ (S.O.B.) iz 1981. godine.  (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,