Utorak, 4. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Povodom 6. aprila: FmJam i Helem Nejse objavili “Live Sarajevo Session”

Preuzmite sliku

Dolazi nam jedna pozitivna vijest iz glavnog bh. grada. Naime, povodom 6. aprila, Dana grada Sarajeva, popularne bosanskohercegovačke hip hop grupe FmJam i Helem Nejse objavili su zajednički projekat „Live Sarajevo Session“.

Nedostaju nam pozitivne vijesti, nedostaje nam svjetlo na kraju tunela. Evo jedan doprinos da na Dan grada Sarajeva, objavimo jedan pozitivan projekat.

Tračak svjetlosti i pozitive koja će uz borbu građana za svoja prava, nadamo se, makar na trenutak unijeti radost na obilježavanje ovog važnog datuma. Svojim sugrađanima želimo puno sreće, zdravlja i sretan 6. april“, kazali su momci iz grupe Helem Nejse.

„Live Sarajevo Session“ snimljen je na heliodromu na krovu hotela Rotana u Sarajevu. Kadrovi grada snimljeni sa ove lokacije, uz odličan nastup repera doista oduzimaju dah. Članovi grupa FmJam i Helem Nejse izveli su neke od svojih najpopularnijih pjesama u kratkom live nastupu koji su objavili u dva video uratka na svojim kanalima.

„Više od godinu dana nismo nastupali i nisam bio ni svjestan koliko mi je to nedostajalo dok nismo odradili ovaj mini nastup. Nadam se da će gledaoci bar na trenurak osjetiti energiju live svirke koju smo toliko puta dijelili zajedno. Vjerujem da ćemo ove godine imati priliku to doživjeti ponovo skupa i čvrsto se nadam da ćemo se svi ubrzo vratiti normalnom životu. U tom duhu čestitam svima 6. april, Sarajevo i BiH su prošli kroz teška vremena, proći ćemo vala i kroz ovo“, dodao je Frenkie, član hip hop grupe FmJam.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje