Petak, 1. Jula 2022.
Tuzlanski.ba logo

Povlači se velika glumačka zvijezda: ‘Potpuno sam izgorjela, ne mogu više pametno odlučivati‘

Preuzmite sliku

U velikom intervjuu koji je dala The Hollywood Reporteru, Sandra Bullock (57) najavila je povlačenje iz glume. Koliko će dugo potrajati to razdoblje mirovanja ili privremene penzije, ne zna ali već i pomisao na to veseli glumicu koja smatra da je došlo vrijeme za lakši radni raspored.

Bullock je, doduše, i ranije najavljivala odmor od posla – još prošlog marta o tome je pričala u razgovoru za Entertainment Tonight. Sada, čini se, zaista misli ozbiljno.

Novinarima Hollywood Reportera rekla je kako uživa u pomisli da sama kreira svoj raspored obaveza i da to želi raditi isključivo za sebe. Ne želi biti odgovorna ni za koga drugog. Kazala je i da se užasno umorila tokom proteklih nekoliko godina.

– Potpuno sam izgorjela. Toliko sam umorna da nisam sposobna donositi zdrave, pametne odluke i toga sam svjesna – rekla je glumica.

 • Istaknula je da je, iako zahvalna na uspjehu koji je postigla, oduvijek bila zabrinuta zbog njegovog uticaja na njezin privatni život.

  – Uvijek sam radila, dakle imala sam sreće. I shvatila sam da je posao postao moja štaka. Bilo je to kao da stalno otvaraš frižider i tražiš nešto što nikad i nije bilo u njemu – rekla je i dodala da je morala sama sa sobom razgovarati o vlastitom uspjehu.

  – Rekla sam samoj sebi: “Prestani tražiti. Već ga imaš i ne trebaš se više dokazivati. Moraš biti dobro i bez posla koji ti treba kao potvrda tog uspjeha.”

  Bullock je govorila i o saradnji s producenticom filma “Izgubljeni grad”, Lizom Chasin, i istaknula da je sretna što je sarađivala s tom osobom iz industrije.

  – Ako odlazim praskom, želim to učiniti s pravom osobom – kazala je Bullock koja je u ovoj avanturističkoj komediji glumila Lorettu Sage, a bila je i jedna od producentica. Film je zaradio gotovo 190 miliona dolara u kinima širom svijeta. Posljednjih godina, uz glumu, Bullock je svoje osobno bogatstvo, koje se procjenjuje na oko 250 miliona dolara, povećala i kao producentica niza uspješnih projekata, filmskih i televizijskih.

  Na pitanje kada će se vratiti glumi, glumica je jednostavno odgovorila: “Ne znam.” (jutarnji.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

     
  Ključne riječi: , ,