Ponedjeljak, 14. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Potpuna transformacija: Evo kako danas izgleda Jake iz „Dva i po muškarca“

Preuzmite sliku

Djeca koja u najranijem dobu osjete sve čari slave i popularnosti, često rano počinju sa konzumiranjem alkohola i narkotika, a mali je broj onih koji uspiju da izađu na kraj sa opijatima.

Slična priča mogla je da se desi i Jakeu iz “Dva i po muškarca”, glumcu  Agnusu T. Jonesu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Legends and Heroes (@my_legends_and_heroes)

Kada je počeo da snima seriju, Agnus je imao samo 10 godina.

U trenucima kada je serija dostizala najveću popularnost, postao je najplaćenija dječija zvijezda sa zaradom od nevjerovatnih 350.000 dolara po epizodi!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Musa Magazine •Panama• (@revistamusa)

Međutim, popularni Jake nije želio novac i u jednom trenutku odlučio je da odustane od glume. Od kada je prerastao Jakea iz “Dva i po muškarca” i nestao s javne scene, doživio je veliku transformaciju. Pustio je bradu i okrenuo se vjeri, a prije nekoliko godina svojim obožavaocima je putem video-snimka objasnio šta misli o seriji na čijem je snimanju proveo pola svog života.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Quem (@quemacontece)

“Ako gledate “Dva i po muškarca”, prestanite. Ja glumim u toj seriji, a ni sam ne želim da budem tamo. Molim vas, prestanite to da gledate i punite glavu lošim stvarima. Ljudi kažu da je to samo zabava. Istražite malo i otkrijte kako televizija utiče na vaš mozak i uvjeravam vas da ćete doći do zaključka da morate da prestanete da gledate takve emisije.”

Nakon što je tokom perioda najveće slave uživao u drogama i brzoj vožnji, popularni “Jake” je odlučio da spas pronađe u Bogu. Mladi glumac je promijenio život iz korjena, potpuno se okrenuo crkvi jer, po pisanju stranijih medija, nije žeio da završi kao Charlie Sheen.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @before_after_xx

“Ako svojim postupcima nekome nanosim zlo, ne želim više to da radim. Neću da budem dio neprijateljskog plana. Ne mogu da budem božji čovjek i da glumim u toj seriji. To nema veze s onim što nas je Biblija učila.”

On je u nedavnom intervju otkrio da razmišlja da se vrati glumi i da su mu godine pauze pomogle da shvati ko je i šta zapravo želi. Ipak, kategorički tvrdi da nije pogriješio što je prije tri godine isplivao iz glumačkih voda.

“Ne sumnjam u svoju odluku. Kajanje ne postoji. Postoji samo naprijed.” rekao je Agnus. (ddl.rs)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,