Subota, 12. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Poslije 30 godina: “Princ iz Bel Aira” dobia specijalnu reunion epizodu

Preuzmite sliku

Humoristička serija koja je lansirala karijeru Willa Smitha bila je jedna od omiljenih iz 90-ih godina.

Uvodnu špicu znali smo napamet, a priča o tinejdžeru koji se mora iz Philadelphije preseliti na Bel Air kod bogatih rođaka zabavljala nas je od 1990. do 1996. godine.

Cijela se porodica Banks sada vraća u posebnom reunion specijalu!

Epizoda će biti snimljena bez scenarija, a trebalo bi da bude dostupna na HBO Max servisu na američki Dan zahvalnosti. Will Smith, Alfonso Ribeiron (Carlton Banks), Tatyana Ali (Ashley Banks), Karyn Parsons (Hilary Banks), Joseph Marcell (Geophrey Butler), Daphne Maxwell Reid (Vivian Banks) pa i DJ Jazzy Jeff pojaviće se “u duhovitoj i emotivnoj večeri punoj muzike, plesa i iznenadnih gostiju u čast serije koja je trajala 148 epizoda”, piše u službenoj izjavi.

Sigurno će ekipa serije na jedinstven način uključiti i sjećanje na Jamesa Averyja koji je u seriji glumio oca porodice, Philipa Banksa. Preminuo je 2013. godine nakon operacije srca.

Na snimanju će raditi medijska kuća Jade Pinkett Smith i Willa Smitha, a specijal bi trebalo da proslavi 30 godišnjicu slavne serije i reflektuje se na kulturalni uticaj koji je imala. Već nam je poznato da Will radi i na rebootu serije koja bi se mogla prikazivati na nekom od popularnim streaming servisa. (journal.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,