Ponedjeljak, 20. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Porodica Beckham na sudu sa ženom koja tvrdi da je majka njihove kćerke

Preuzmite sliku

Porodica Beckham proživljava pravu dramu nakon što je Sharon Bell (58) optužila Victoriu i Davida da su joj ukrali jajne ćelije kojima je začeta Harper Seven.

Beckhamovi su protiv Bell podigli optužnicu zbog uznemiravanja zato što im je slala pisma, kucala im na vrata i čekala Harper Seven ispred škole nakon nastave kako bi s njom razgovarala.

BBC prenosi kako se David Beckham osjeća uznemireno te da se “boji za sigurnost porodice”, a posebno zbog činjenice da je došla na njihovu adresu i pokušala ući u kuću u “lažnom uvjerenju” da je ona Beckhamova supruga.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli HARPER SEVEN BECKHAM (@harperbeckham.updates)

Na saslušanju je Bell izjavila kako se ne osjeća krivom, a suđenje će se održati u julu.

– Bell živi u lažnom uvjerenju kako je u vezi s Davidom Beckhamom, kako je on ukrao njene jajne stanice i kako je Harper Beckham njeno zakonsko dijete i zato je dočekala Harper Beckham ispred škole 18. novembra 2021. godine – navela je tužiteljica i dodala:

– David se boji za sigurnost svoje porodice i vjeruje da je njeno ponašanje za cilj imalo zastrašiti ih. Tvrdi kako ne poznaje tuženu i kako ona nije majka njegovog djeteta.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli David Beckham (@__beckham75__)

Sudija je rekao kako je riječ o “bizarnoj tvrdnji ga su gospođi Bell ukradene jajne stanice i da je to dijete njeno dijete”.

– Čovjek ne mora biti stručnjak u biologiji da bi odmah mogao ustanoviti kako je riječ o zabludi – kazao je sudija.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje